Published On: Uto, pro 11th, 2018

Dvojica talijanskih zastupnika snimljeni tijekom seksa u WC-u parlamenta

Dvojica neimenovanih talijanskih zastupnika iz dvije različite partije snimljeni su tijekom čina seksa u WC-u državnog parlamenta, javlja portal “Daily Star”, pozivajući se na talijansku novinarku Romanu Luccio, koja je razotkrila skandal.

Kako se navodi jedan od poslanika pripada stranci “Lega Nord”, dok je drugi član stranke “Five Star Movement”, a očigledno nisu mogli obuzdati strast polemike, pa su nastavili u  toiletu parlamenta.

Navodno ih je neko snimio mobilnim telefonom dok su razmjenjivali nježnosti. Međutim, ostaje nepoznato je li  video objavljen na internetu ili je samo dostavljen novinarima.

Novinarka  Luccio odbila je kazati o kojim poslanicima točno je riječ.

“Očigledno je da znamo njihova imena”, rekla je novinarka.

S druge strane, njen kolega iz novina “Il Tempo” je ljubavnike opisao kao “dva visoka, prelijepa muškarca”, prenosi “Daily Star“.

Događaj je poprimio razmjere velikog skandala, a  službeno je zabranjeno otkrivanje detalja o ovom “ispadu” dvojice političara.

Lider stranke “Five Star Movement” Francesko D’uva također je izdao naputak u kojem se zabranjuje članovima stranke raspravljati o ovoj temi.

Za sada ostaje nepoznato jesu li  ljubavnici podlegli ikakvim sankcijama.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare