Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Dva HDZ-a dogovorili sastanak o strateškim nacionalnim i državnim pitanjima

Must Read

Kolegij HDZ 1990 razmatrao je aktualnu političku sitauciju u Bosni i Hercegovinini i zauzeo stajališta o najvažnijim pitanjima pred skori sastanak političkih lidera nove paralementarne većine. U tom kontekstu je razmatran i sporazum SDP-a i SNSD-a, priopćeno je iz HDZ 1990.

Kolegij posebno drži važnim provedbu Mape puta koju su politički lideri prihvatili u lipnju ove godine u Bruxellesu. Stajalište Kolegija HDZ1990 je da u provedbi presude suda u Strazburu trebaju biti ispunjeni zahtjevi presude na način da se osigura jednaka pozicija sva tri naroda pri izboru članova Predsjedništva i Doma naroda.

Kolegij je zaključio da je ekonomski program za sljedeće dvije godine biti puno lakše provesti uz jasnu europsku perspektivu Bosne i Hercegovine.

Vodstva HDZ 1990 i HDZ BiH su dogovorila sastanak koji se ima dogoditi 14. studenoga. Fokus rasprave će biti na strateškim nacionalnim i državnim pitanjima, te analiza suradnje i funkcioniranja vlada u kojoj sudjeluju članovi ovih stranaka kao i provedba rezultata općinskih izbora, stoji na kraju priopćenja.( R. I. / Dnevnik.ba)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -