Published On: Tue, Jul 23rd, 2019

Đoković nastavlja s promocijom Hrvatske: Uz pomoć drona snimio fotke koje ostavljaju bez riječi

Nakon još jednog osvojenog turnira, Novak Đoković ‘puni baterije’ odmarajući u Hrvatskoj, točnije na Korčuli. Sa suprugom Jelenom uživa u odmoru, a nakon što su jednu od večeri proveli pjevajući s lokalnom klapom Oliverove pjesme, pohvalili su se i fotografijama s plaže.

Najbolji tenisač svijeta putem svojih je profila na društvenim mrežama, na kojima ima desetke milijuna pratitelja, napravio vjerojatno najbolju besplatnu promidžbu za hrvatski turizam. Novak Đoković, nakon pobjede na Wimbledonu, spakirao je kofere i sa suprugom Jelenom i djecom, sinom Stefanom i kćerkicom Tarom, otišao na više nego zasluženi odmor.

Sretna obitelj trenutno odmara na Korčuli, gdje su ih svi, od najmlađih do najstarijih, dočekali s oduševljenjem, a nakon što su jednu večer proveli pjevajući s lokalnom klapom pjesme Olivera Dragojevića, Novak i Jelena dan su odlučili provesti – ne radeći apsolutno ništa osim izležavanja na suncu.

Uz pomoć drona, Novak Đoković snimio je nevjerojatne fotografije na kojima on i Jelena leže na luftićima u obliku leptira, koje smo već imali priliku vidjeti prošlog ljeta. Naime, upravo taj oblik odabrali su iz Moro Beach Stupe restorana i postavili u more ispred objekta, kako bi njihovi gosti mogli uživati na njima, prenosi Tportal.