Published On: Pon, lis 7th, 2019

DODIK: Politički Bošnjaci izrasli su u političkog monstruma koji više ne poštuje ni Ustav, ni zakone BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas Srni da je kontinuirano razvlaštenje Republike Srpske moralo rezultirati trenutnom situacijom u kojoj politički predstavnici bošnjačkog naroda poručuju Srbima da im ne dozvoljavaju ostvarivanje ni osnovnih političkih prava kao što je pravo na političko predstavljanje.

“Politički Bošnjaci, mezimče međunarodnih predstavnika, izraslo je u političkog monstruma, koji više ne poštuje ni Ustav, ni zakone zemlje za koju se navodno zalažu. Obesmišljeni su izbori, jer vidimo da pobjednici ne mogu preuzeti odgovornost koju su im dali građani Republike Srpske”, istakao je Dodik povodom godišnjice općih izbora u BiH.

Dodik je naglasio da sve to govori da će netko vrlo skoro morati objasniti Bošnjacima da su oni samo trećina svega što je zajedničko u BiH i da je medeni mjesec međunarodnih predstavnika i bošnjačkih političara završen.

“U suprotnom, BiH će mnogo brže nego što to itko vjeruje ili misli doživjeti potpuni kolaps iz kojeg jedina očuvana može izaći Republika Srpska. Discipliniranje Republike Srpske ne može proći i što to prije shvate svi veća je šansa da ne gledaju scenarij koji je logičan”, kaže Dodik./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare