DODIK NE KRIJE DA JE POGOĐEN: Poraženi smo na najvažnijem mjestu s najboljim kandidatom kojeg smo imali

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u obrađanju javnosti snoć je priznao poraz u utrci za gradonačelnika Banja Luke. Njegov kandidat Igor Radojičić nije obnovio mandat, a pobjedu je odnio kandidat opozicije Draško Stanivuković, čiju pobjedu su pristaše i simatizeri sinoć proslavili na ulicama toga grada.

“Nisam sretan i tužan sam što smo izgubili Banja Luku. Igor Radojičić je radio ozbiljno svoj posao. Banja Luka je demokratski birala i mi poštujemo taj izbor. Isto tako mislimo da je to ozbiljna pogreška grada. Građani Banja Luke su odlučili. Radojičić je jedan od najsposobnijih naših kadrova. Nije mi prijatna činjenica da smo izgubili Banja Luku na tom mjestu”, kazao je Dodik.

”To za nas nije mali udarac”, naveo je prvi čovjek SNSD-a.

Kandidat oporbenih PDP-a i SDS-a, mladi Draško Stanivuković, proglasio je pobjedu u utrci za gradonačelnika. Našalio je i rekao kako  će “prvi put nakon četiri godine moći ući u Skupštinu Grada a da ga ne dočeka policija”. Istaknuo je kako je pobjeda u Banja Luci “preduvjet svih promjena u cijeloj RS i da će tako biti”. Slično je komentirao i predsjednik SDS-a Mirko Šarović zbog pobjede te stranke u Bijeljini.