Published On: Uto, stu 22nd, 2016

DOBRO DAN VISOKO: Bosanska piramida "nedostajanja" u 3d prikazu…

Na ovom grafikonu prikazujemo broj protjeranih, raseljenih, pobijenih, i “naknadno svojevoljno otišlih” pripadnika drugih nacija na teritorijima pod kontrolom dvije zločinačke vojske (VRS i HVO) i dobre vojske (ABIH).
Kao što vidite razmjeri zločina  loših fašističkh vojski VRS i HVO u protjerivanju Srba i Hrvata s teritorija Armije BIH ogromni su.
HVO i VRS-u se sudi za zločine počinjene nad Bošnjacima, no pitanje je dana kada će po zapovjednoj odgovornosti odgovarati vojni vrh VRS-a i HVO-a za protjerivanje Hrvata i Srba s područja Armije BIH.
Sramotno je da za to još nitko nije odgovarao. Budući da je opći kolektivni ugovor kako Armija BIH nije radila zločine mi javno pitamo koji generali HVO-a i VRS-a su protjerali ovolike ljude s prostora Armije BIH. Bez obzira koliko ih je ona uporno pokušavala obraniti…

 
Napomena. Grafikon je u tisućama i prikazuje ukupne brojke nedostajanja.
Svakako svaka boja nema isti intezitet zločina. Zelena boja VRS-a izgleda manja no na tom dijelu se dogodio genocid u Srebrenici.
Opet crvena boja Armije BIH ogromna je s obzirom na imidž nevinosti koju ta armija ima u BIH i svijetu.
Ono što frapira je žuta boja HVO-a. Broj protjeranih, zločina itd. drastično je nerecipročan s imidžom koji ima HVO i HRHB te brojem presuđenih godina vodstvu HRHB-a. 
Kada bi se broj dosuđenih godina vođama HVO-a prebacio na vođe VRS-a i Armije BIH broj dosuđenih godina vodstvu Armije BIH i VRS-a morao bi se mjeriti u tisućama.
Svaki daljnji komentar je suvišan, jer ova statistika je neoboriva.

Evo i prigodne himne nedostajanja:

poskok.info