Published On: Pon, velj 14th, 2022

DO SADA JE SVE POGODIO: Mehmedović najavio proglašenje HercegBosne 19.2!

Šemsudin Mehmedović, zastupnikom SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH je govorio o aktualnim temama.
Kaže da, nakon vrlo blagih reakcija OHR-a, Europske komisije, Američkog veleposlanstva i svih dužnosnika koji brinu o BiH, bar što se tiče Ustava BiH, “stječe se dojam, a to potvrđuju i njihovi potezi, da oni upravljaju krizom u BiH zato što su otvorena mnoga žarišta na geopolitičkom planu generalno, i da zapravo BiH bi njima poslužila kao sredstvo za potkusurivanje.

Zadnja događanja su zapravo pokazala da oni nemaju iskrene namjere prema BiH i da im nije stalo da BiH bude politički stabilna i mirna i da napreduje na svom europskom i euroatlanskom putu. Taj scenario koji samo oni znaju i vjerojatno neke velike sile koje prave pogodbu na račun i BiH i Balkana generalno, je vrlo prljav jer se više ne može govoriti da EU počiva na univerzalnim vrijednostima čovječanstva, nego da i EU sve više liči na BiH u svojim unutarnjim odnosima jer su ti desničarski pokreti ojačali u mnogim zemljama EU i imaju svoj daleko veći i jači utjecaj u kreiranju politika EU.”

Naglašava kako su, prvi put kada su Dodik i SNSD napravili upad u ustavno-pravni ustroj BiH, očekivali burne reakcije.

“Bar onih koji imaju obveze prema BiH. Očigledno je da su zamahivali s određenim sankcijama određenim političarima u BiH i stavljanjem na crnu listu – šta danas zapravo znači uopće to što je Dodik, Špirić ili ne znam tko na crnoj listi SAD-a?

Vidjeli smo kako se EU odnosila prema tome. Oni nisu čak ni podržali tu crnu listu nego su pustili da SNSD i dalje blokira institucije BiH, pokazujući da je ona nemoguća misija i naravno radeći svoj zacrtani scenarij koji oni rade za račun Republike Srbije.”

Moramo učiniti sve da očuvamo institucije BiH

Mehmedović smatra kako je samom pojavom non papera u javnosti, koji su kreirali ideolozi koji su napravili “fašistički projekt srpski svet, a koji je objeručke dočekan u Republici Hrvatskoj koji sanjaju o nekom svom hrvatskom svetu.

Naravno sve na štetu i za račun BiH, pokazujući da BiH nije u stanju da bude funkcionalna zemlja, a zapravo čineći sve da BiH uopće ne profunkcionira zato što su mehanizmi koji su dati u ruke protivnicima BiH mnogo snažniji i njima je mnogo lakše nego probosanskom bloku. Bošnjaci okupljeni oko tog probosanskog političkog bloka zapravo bi, u takvoj varijanti, bili satjerani u jedan geto. Po svim analizama nama prijeti scenario u kojem bi mi bili slične sudbine Cipra. Zbog toga moramo učiniti sve da očuvamo institucije BiH da se možemo oduprijeti upravo ovakvim projektima koji su, nažalost, kreirani i na istoku i na zapadu, u našem bližem susjedstvu.”

Na pitanje je li NATO rješenje i da li trenutna kriza može ubrzati put BiH i prijem u NATO, odgovara: “Ako oni koji imaju obvezu prema BiH, koji su potpisnici Daytonskog mirovnog sporazuma, ako su iskreni u namjeri očuvanja BiH kao jedne normalne države, makar u okvirima datonskog Ustava, onda bi bilo potrebno da BiH po žurnom postupku bude primljena kao članica NATO-a.

Ako nisu iskreni, a upravo to se pokazuje, onda mi moramo itekako biti oprezni šta će se dalje događati u i oko BiH. Sva igra oko BiH je ne implementacija presuda međunarodnih i domaćih sudova. Igra EU je očigledno potpuno usklađena sa politikom Republike Hrvatske, a dalje sa HDZ-om, odnos HNS-om u BiH.”

Smatra da će nakon sjednice HNS-a 19. veljače biti proglašena HZHB.

“Ovi radikalni krugovi HNS-a najavljuju takvu jednu opciju. Smatram da je to dodatna radikalizacija političkih prilika u BiH i da će to sigurno otežati poziciju BiH i njenih građana.”

Navodi da će EU pustiti da njihovi eksponenti u BiH urade prljavi posao, da dodatno radikaliziraju međusobno odnose u BiH i da život učine nemogućim.

“Bojim se da je tada za reakciju već kasno i da to može dovesti do podizanja novih tenzija u BiH.

EU ima svoje unutarnje probleme, ima svoje Orbane, svoje Janše, svoje Milanoviće koji su zapravo sljedbenici radikalnih politika u EU i na Balkanu u potpunosti podržavaju rusku političku zbilju. EU nema jasno definiranu politiku ni prema Ukrajini ni prema BiH.

Čitava politička scena u svijetu je kao primjer džungle – lavovi i tigrovi se bore, a ovim malim je najvažniji proći neozlijeđen kroz tu borbu.”

Mehmedović naglašava da bh. institucije, prije svega pravosudne, trebaju raditi svoj posao.

“Tužiteljstvo i Sud BiH su do sada trebali da riješe ovo što Dodik radi, jer je to očigledno kršenje Ustava, upad u ustavni sustav BiH za šta je predviđena i sankcija, ali čini mi se da ta reforma pravosudnog sustava nakon odlaska Tegeltije sa čela VSTV-a traje nedopustivo dugo i da zbog njihovih unutarnjih problema mi imamo situaciju da se ne sankcioniraju oni koji ruše Ustav BiH, koji destabiliziraju BiH i koji izazivaju sigurnosne probleme građanima BiH. Očigledno je da, prije svega, nema hrabrosti za reakciju.”

Schmidt ili neka radi svoj posao ili neka napusti

Pojašnjava da BiH funkcionira na osnovu daytonskog Ustava po kojem imamo instituciju OHR-a koji je nadležan da sve nesporazume rješava.

“Očigledno je da je OHR, prije svega, nakon odlaska Inzka i dolaska Schmidta postao sredstvo za potkusurivanje političkih faktora u BiH i pokazivanje da se ne poštuje kao institucija. Mnogi naši političari i politički subjekti su se mnogo, i previše, uzdali u reakciju OHR-a. Zadnjih nekoliko mjeseci kao da ne postoji OHR ni visoki predstavnik. Činjenica je – ili neka radi svoj posao ili neka napusti, da znamo na čemu smo i da nemamo nikakvog oslonca kada je u pitanju tumačenje daytonskog Ustava. Zbog tih geopolitičkih odnosa u svijetu, osporavaju ga i Rusija i Kina u Savjetu sigurnosti UN-a i zbog toga on ima, na neki način, vezane ruke, odnosno umanjenu snagu, ali očigledno je da SAD, Velika Britanija i Njemačka stoje jasno iza visokog predstavnika i da njemu očigledno nedostaje hrabrosti da radi svoj posao.”

Na pitanje kako će se deblokirati institucije BiH, odgovara: “Ja sam optimist da će se deblokirati poslije izbora. Izbore treba održati po svaku cijenu. Ući će novi ljudi, bit će nove politike, nove političke opcije i onda će uslijediti vjerojatno i neki novi politički dogovor. Do izbora nije realno očekivati da će past neki snažniji politički dogovor.” – prenosi Oslobođenje.

Podsjećamo: Mehmedović je do sada sve pogodio. Recimo bio je u pravu kada je kazao da BIH nikada neće ući u EU.

U ratu je često znao pogoditi ukupan btoj poklona u ukrasnim vrećicama koje bi mu donijeli suborci Abu Mealija.

Hoće li pogoditi datum proglašenja HRHB ili će fulati u par dana?

guest
100 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Lincoln
Lincoln
3 mjeseci prije

Mehmedinovic lud i sano zbunjen

Hrke Krke
Hrke Krke
Šta ti kažeš na ovo?  Lincoln
3 mjeseci prije

Splavovi su Meka i Medina,
samo nek se okreće turbina.

Buducnost bez islamista
Buducnost bez islamista
Šta ti kažeš na ovo?  Hrke Krke
3 mjeseci prije

ISLAMSKI FASIZAM IZETBEGOVICA I DRUGIH, ULAZI U NESTANAK.

SVAKI FASIZAM MORA BITI KAZNJEN….

HERCEG BOSNA ZNACI DA NECE BITI NI METAR ISLAMSKE ZEMLJE U BOSNI.

Stop islamu
Stop islamu
Šta ti kažeš na ovo?  Buducnost bez islamista
3 mjeseci prije

Cuvajte Herceg Bodnu…..

Zivjela sloboda
Zivjela sloboda
Šta ti kažeš na ovo?  Stop islamu
3 mjeseci prije

Meho i islamske glavesine, SVI REDOM SU SVOJ POKRADENI NOVAC SKLONILI U TURSKE BANKE.

Raja ce se vratiti u vjeru pradjedova.

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Lincoln
3 mjeseci prije

Polako se potu,rad budi iz jednog sna , koji je nemoguće ostvariti ,ali uz podršku kolonijalnih sila koji žele biH kao svoju kolon.i izvor radne snage je več taj san i predugo trajao.Sada kada se Hrvatima ova biH ogadila postoji samo dvije opcije :” mirni ( ili sa ratom) razlaz ili sjedinjene biH države….ima još jedna ,a to je UČITI LETITI I PRAVAC MEĐU KAMILOJE,BCE !!

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

A oće li BITI izbornog za Legitimnog i od trećeg ali ne prsta od Dode i do malog od BAKETA…

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Idi budalo..

Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

Nemojte vrijeđati ove naše uzorite islamiste 🙁 🙁 – komentari bez islamista su kao muslimanska država bez nafte 🙁 – znate već na šta mislim 🙁 !

Nego, par solidnih islamista već imamo 😎 – još samo da negdje nahvatamo par kvalitetih slatkica 😎 <3 😉 – i postajemo najbolji ćafirski portal na ex-Yu prostorima 😎 !

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

Toliko je glup da je šteta vrijeme trošiti
na njegov vrlo ograničen vidokrug!
Summa summarum,
ne odudara puno od prosjeka bih Muslimana!

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Šaćko, komentari su ti ravni kurcu, to bi ti možda na klixu prošlo jer tamo ste svi isti, ovdje ispadaš glup,,,

Anonim
Anonim
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Oj muslici jel vam zao, jel vam zao, jel vam zao…
Rastanak se primakao, primakao, primakao…

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

popi jednu praljkovaču idiote

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Inestalo kod nas, ali zato ,: smrdljive gaće of srebreni,ca ‘ ne može zadugo nestati pa navali ….nemoj se sakrivati nije ti se ni babo sakrivo kada je loko…potu,re osune,ćeno izdajničko ,glupo i ograničeno.Je,bo ti posranik mater.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

Popij MALO Praljkovace SMIRI se djikane katolički teroristo

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Šta ima Hercegovački bosanac ….hahahaha to samo ima kod skupine ljudi koji ne znaju jesu li pošli ili došli…potu,re glupo…

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

jadan si uzp-ovac.

Anonim
Anonim
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

K nozi isilovac

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

smrdljive gaće nosiš stalno ušljo

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

okreni obali guZicu

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Potočarka je bolja

HrvojeHrvatinićHrle
HrvojeHrvatinićHrle
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Za kraj zajedničkog i jadnog suživota popij i ti i tvoja teroristička bratija Potočarku s 49% alkohola! Made in Srpski Svet!

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  HrvojeHrvatinićHrle
3 mjeseci prije

ti si jedno fašističko .ovno i ništa više.

MateMo
MateMo
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

A ti hajvanu popij potočarku!

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  MateMo
3 mjeseci prije

keru miran.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

avlij.ane.ru ne kavći , psst

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Osvježi se i ti malo na fadilovom respiratoru. Udahni malo.

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

misliš respirator miličević

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Žena veze nema s tom prićom, krili su od nje sve da ih ne provali i Fadil i Hodžić i Solak. Vidjet ćeš presude…dakle diši fadilov respirator i udahni duboko.

borac
borac
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

šta sjedinjene mislite razjedinjene bh države

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  borac
3 mjeseci prije

Šala mala😃😃😃

nogo
nogo
Šta ti kažeš na ovo?  Lincoln
3 mjeseci prije

Velika podrška za osnivanje HB iz REpublike Srpske.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  nogo
3 mjeseci prije

Hoćete da oni plate ceh pa nemogu oni vi ste na redu nema vise neligitimnog ALJE

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

zato imamo poput tebe ,balje.

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  nogo
3 mjeseci prije

Hvala,,,

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Lincoln
3 mjeseci prije

Ovi muslimani su totalna pukotina.Opsjednuti hrvatima da to nije normalno .Te biraju im predstavnika ,te sve znaju u vezi HercegBosne ,kad će biti proglašena ,hoće li biti .Ovo već prerasta u bolest širokih razmjera .
Nikako da shvate da su ne bitni i da hrvate nije ni briga šta oni rade .
Ovo da nije smješno bilo bi žalosno.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Otišli susjedi malo u Europu da rade a komšije odmah grlom u jagode susjedu , sramota neviđena i neka je Tito prizno iste sad svako dobro ili zlo ima ime i prezime ,bošnjo muhamedovac neka se dobro pripazi jer nezna u koja će doba doći susjed na svoju pradjedovinu.

Last edited 3 mjeseci prije by Bruce Lee 🐉🐲
Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

Šućur Allahu. Ekhber.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Kmee 🖕

Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Ćafirski tekbir 😎 !

Nenad
Nenad
3 mjeseci prije

11 nacelnika autonomije Zapadna Hercegovina pozvamo za odrzavanje obicaja Ganga, kolo, diple, sijavica… rera ( miro bulj sinj) ojkavica ( josip begonja drnis)

Kupres – zdravko mioc
Livno – darko condric
Tomislavgrad – ivan buntic
Posusje – ante begic
Grude – ljubo grizelj
Ljubuski – vedran markotic
Siroki brijeg – miro kraljevic
Citluk – marin radisic
Capljina – smiljan vidic
Neum – dragan jurkovic
Ravno- andrija simunovic

Z-Deno
Z-Deno
Šta ti kažeš na ovo?  Nenad
3 mjeseci prije

I nijemo kolo.

Nenad
Nenad
Šta ti kažeš na ovo?  Z-Deno
3 mjeseci prije

I linđo

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Nenad
3 mjeseci prije

Sve ove općine u bečkom katastru AU su U GRUNTU BOSNJAKA.PRECIZNO DA SE ZNA STA SU POCELI OTIMATI od BOSNJAKA Kaurima

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Hahahaha potu,re osune,ćeno ,čuj od mošnjaka koji su nastali 92 u …hahahaha JESI PROVJERIO U CRK,VI KADA TI SE DEDO PRODO ZA VEČERU ?? JE,BO TE ON ,A TI NJEGA…NIJE DAVNO….POTU,RE HERCEGOVAČKO.

borac
borac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Odakle bošnjacima majke ti. Nisu grunt donijeli turci na konjima iz Anadolije. Kome su ga oni oteli čij je bio prije?

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  borac
3 mjeseci prije

Naseljavali vas radnu snagu KMETOVE vlaje karavlaje cincare BARTOLOMEZE RUMUNE itd..oni katolici koji su izdali crkvu bosansku i oni su bili kmetovi .BOSNJE samo nakalemili crkvu Bosansku na sličnu vjeru…

borac
borac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Neodgovori ti nama čiji bijaše grunt pre dolaska turaka? Na čiju zemlju ste kmetove naseljavali.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Tebe treba poslati na posmatranje prije nego sto naudis drugima a sebi mozes niko ti ne brani.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

tvoje je u Turskoj u Bosni i Hercegovini imaš onoliko koliko imaš crno ispod noktiju.,hiš

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
3 mjeseci prije

Tišu kmete POKATOLICENI pogledaj historiju a ne VH POVIJEST ILI VS ISTORIJU….SVJETSKI IZVORI BEC I ISTANBUL

Anonim
Anonim
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Tvoja istorija pocinje 93, sta se tu ima gledat

MateMo
MateMo
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

A otkud mošnjaci u vrijeme AU slaga ga ti na veliko, nije bilo ni tursko oni su došli i okupirali katoličku zemlju. Zna se kad su mošnjaci nastali.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

A ti si onaj pametni sto je svu pamet svijeta pokupio u mejtefu i mozda zavrsio osnovnu skolu, kazem mozda. Neki dan si tvrdio da je Islam u Evropi stariji od Hricanstva.Nadam se da si u medjuvremenu procitao neku knjigu

Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Četvrti srpski usstanak! Braćo Srbi, sretno!
Šta ti kažeš na ovo?  Nenad
3 mjeseci prije

Elitni Ganga Festival u Širokom 😎 – to će potpuno zasjeniti onaj islamistički Jazz Festival u Sarajevu 😎 !

Miko
Miko
3 mjeseci prije

Samo naprijed hrabro. Bih treba da ima zajednicke institucije kao ’96 godine ni zere vise.

borac
borac
Šta ti kažeš na ovo?  Miko
3 mjeseci prije

sve preko toga šteti svima

HrvojeHrvatinićHrle
HrvojeHrvatinićHrle
3 mjeseci prije

To i očekujemo…nejma više zajedno…podijeliti sve od financija,policije,škole,zdravstva i mirovinskog…u glavnom nikakav savez sa ISILovim teroristima…svatko sebi,nismo mogli zajedno i gotovo! 💪 HR HB 💪

Z-Deno
Z-Deno
Šta ti kažeš na ovo?  HrvojeHrvatinićHrle
3 mjeseci prije

Tako je.

bih
bih
Šta ti kažeš na ovo?  HrvojeHrvatinićHrle
3 mjeseci prije

napravte savez sa uzp-om

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Uto je poražen ALJO spasi u DEJTONU GENOCIDNU…ali PRIVREMENO…čeka se drugo poluvrijeme

IvoAndrić
IvoAndrić
Šta ti kažeš na ovo?  bih
3 mjeseci prije

Pa napravili smo da nismo bio bi neudruženi

Samo istina
Samo istina
Šta ti kažeš na ovo?  HrvojeHrvatinićHrle
3 mjeseci prije

I televiziju podijeliti, pa da sami svoju finansirate! Ni televiziju ne možete održati a ne sve nabrojano! Jado jadni, ne može se izležavati na kamenjaru a da te drugi finansira, nema pokradenih konvoja kao ’93/94. Pocrkali bi u mjesec dana kada bi se finansije podijelile.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Samo istina
3 mjeseci prije

Hajdemo se podijeliti ,pa da vidimo ko će bolje živjeti hrvati ili muslimani .
Hrvati jedva čekaju da se odvoje od vas Slobodno eto vam i muslimanska televizija i sve ,samo otpepajte od nas pa nama kako bude.Mi jedva čekamo.

Samo istina
Samo istina
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Misliš ko će bolje živjeti Hrvati ili Bošnjaci!? Ako si toliko glup da ne znaš razlikovati naciju od religijske skupine nije ni čudno da se ne razumiješ u ekonomiju!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Samo istina
3 mjeseci prije

Eto ti se razumiješ.Bošnjaci ne postoje ,vi ste muslimani a stidite se svoga naziva Odjebanus više od nas ,za sva vremena

Z-Deno
Z-Deno
3 mjeseci prije

Bog te čuo. Čekamo taj dan, daj proglašenja HB.

Mujguri 93.
Mujguri 93.
3 mjeseci prije

Ma zamislite kako su ovi Hrvati zločesti. Mi muslimani im biramo člana Predsjedništva i predstavnike u DN, a oni se bune i hoće reaktivirati HR HB. Što čeka Šmit, Hamerička hambasada i OHR? Neka odmah kaznu Hrvate zato što se bune što im mi muslimani biramo predstavnike na vlasti. Ovako nekako razmišljaju Mehmedović i muslimanska vjerska nakupina u BiH.

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
3 mjeseci prije

A oće li BITI izbornog za Legitimnog rvatinu i od trećeg UZP ENTITETA

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Biti će kasno ali za baliće

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Idi budalo osun,ećena glupa

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

PRALJKOVACA je za normalni trenutak kad iz ghuze pamet stigne u glavu..nije još to za tebe dobro ti meze

IvoAndrić
IvoAndrić
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

A Potočarka s 49% alc. smiruje i vidiš bezbroj srebrenica

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
3 mjeseci prije

Oni će na kraju biti samo “: UDRUGA OSUNE,ĆENIH EVROPLJANA”:’…

Anonim
Anonim
Šta ti kažeš na ovo?  Krešimir ...
3 mjeseci prije

Treba tu nakupinu isila ogradit bodljikavom zicom

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  Mujguri 93.
3 mjeseci prije

🤣🤣🤣.
Kako god pokušaš objasniti u “bukovu glavu) ne ulazi!
Bez dobrog gumenog čekića po glavi
kod “Muja” ne funkcionira mozak!😀

Četnik
Četnik
3 mjeseci prije

Uh raja. HRHB!!!
Ne zato što vas volim, nego zato što je to jedini način opstanka.
I vas i nas, a bogami i ovih gradžana!

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  Četnik
3 mjeseci prije

Volio ili ne…ništa od HRHB a i RS će u budućnosti krepucniti i to u doglednoj..

borac
borac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

samo ti sanjaj a kad se probudiš 17%

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

mokri snovi jednoga talibančića kmee 🖕

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

Zajmi u nekoga koju marku pa kupi novine….ne glupirajte se više potu,rad jadna.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
3 mjeseci prije

Prije ces ti krepucnuti zlikovce

Anonimac
Anonimac
3 mjeseci prije

fulat će u par dana…

Gost 5
Gost 5
3 mjeseci prije

J.. O ga babo zbunjena

God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
God🇺🇲❤Bless🇧🇦❤America
3 mjeseci prije

Zijev…..

Šaćir soros
Šaćir soros
3 mjeseci prije

Nema u Jevropu dok dok se ne ukine Genocidna tvorevina RS SVETOSAVSKI KALIFAT nastao na srednjevjekovno teoriji krvi i tla i ubistvu muslimana i KATOLIKA Bosne Na genocidu BOSNJAKA i HRVATA

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

do tada ga glođite 🖕

Krešimir ...
Krešimir ...
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Na protjerivanju Hrvata i njihovih osune,ćenih izdajnika.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
3 mjeseci prije

Majmu,e jedan! Pretrazi google i you tube koliko ste vi Srba pobili u drugom svjetskom ratu.

Izmetbegović
Izmetbegović
3 mjeseci prije

Pred Sudom BiH danas će početi suđenje ministru sigurnosti BiH (SDA) Selmi Cikotiću, optuženom za zloupotrebu položaja čime je oštetio proračun BiH za oko 9,7 milijuna KM.
POMOZI BRATU TALIBANU MEKMEDOVIĆU I TI ĆEŠ ZA NJIM.. 😁

🇷🇸✝️
🇷🇸✝️
3 mjeseci prije

Krstaši Srećna Vam Herceg Bosna Hrvata, treći entitet vartistana!

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Uzepeovski mokri snovi…proglasenje.🤣🤣
Na tlu drzave BiH nikad vise nece biti zlocinacke paratvorevine,takozvane hb.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Danas počinje suđenje ministru selmi cikotiću,pronevjera 9,7 milijuna KM.
Dobro se podmazo ,nema šta 😂😂
A penzioneri vam nosaju transparente po Sarajevu.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
3 mjeseci prije

Nista od navedenog ne mijenja cinjenicu da na tlu drzave BiH nikad vise nece postojati ta usrasko-uzepe tvorevina.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

Možeš ti i pjesmice pisati i tješiti sebe ,ali uzalud vam trud svirači .Popušili ste sve po redu.😂😂

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

to bi bilo tako da se tebe pita ali nije hebaiga kmeči

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
3 mjeseci prije

BICE,BICE!!!

zoro
zoro
3 mjeseci prije

Nacelno se slazem sa doticnim vidovnjakom.

Max
Max
3 mjeseci prije

Republika Herceg Bosna

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Šta ti kažeš na ovo?  Max
3 mjeseci prije

Uskoro 🇭🇷🇺🇸