Published On: Ned, sij 9th, 2022

Djevojka otkrila sadržaj Matejeve zadnje poruke

Punih devet dana u Beogradu traje potraga za Matejem Perišem, mladim Splićaninom koji je posljednji put viđen oko 2,30 sati 31. prosinca u noćnom klubu “Gotik”. Brojna su nagađanja i svjedočanstva objavljena u medijima posljednjih dana, no misteriozni slučaj nestanka još uvijek nije razriješen.

Uz Matejevu obitelj, daleko najteže je njegovoj djevojci Sanji iz Splita koja je sva svoja saznanja podijelila s Kurirom.

Rekla je kako se sa svojim dečkom čula samo nekoliko sati prije nego što će on nestati bez traga.

Poslao mi je video poruku, ali ja sam bila na poslu i mobitel mi se ugasio. Kad sam oko ponoći stigla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla sam spavati. Probudila sam se u 7 ujutro i vidjela da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvijek radi. Tada sam ga upitala je li sve OK. Odgovora nema. Oko 14 sati sam mu opet poslala poruku i opet ništa. Znam da ne može spavati toliko dugo, nema šanse. Kasnije sam se čula s njegovim prijateljima koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju što se dogodilo. Bili su van sebe, rekla je Sanja.

Dodaje i kako ju pogađaju priča o tome da je Matej konzumirao drogu.

Oni uopće nisu dio te priče. A i da jesu, tko bi prenio drogu preko granice. A i oni tamo apsolutno nikoga ne znaju, gdje bi to nabavili. On se meni javio u 14.30 sati kad su prešli granicu, pa u 18 sati kad su ušli u apartman, pa u 21.30 s večere. Na tom videu su se vidjele tri boce vina, ali njih je bilo sedam. Atmosfera je bila vesela, neki su pili bijelo, neki crno vino. Čekali su večeru, ništa posebno, opisala je Matejeva djevojka.

Možda će glupo zvučati, ali ako i jest bio drogiran, njemu je to netko sipao u piće, zaključila je Sanja u razgovoru za Kurir.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
visitor
visitor
1 godina prije

ok,radi se o mladicu.
Koliko stoji flasa wiskey-a?
Pitajte vlasnika restorana, autoservisa, taksistukoliko cesto plati nekoj ekipi flasu? Odgovor znate.
Dakle nije mu se rodio sin jedinac.
Uspio je napraviti ‘neki posao’ pa se pokazao.
Ok ako nije tako neka se jave neki iz splitskih restorana koji ga se sjecaju da je platio isto.

Prestanimo se igrati …. na beogradske splavove mnogo mladih beogradjana ne ide … a nije samo cijena pica u pitanju.

Arpad
Arpad
1 godina prije

Imali su dečki pare. Rade. I roditelji pomognu. Na kraju je na stolu bilo 4 flaše vidkija i 6 flaša vina.

Arpad
Arpad
Šta ti kažeš na ovo?  Arpad
1 godina prije

Na granici te niko ne gleda. Možeš vola prenijeti. A i svaki konobar u svakom lokalu će ti nabaviti drogu i curu. Ja uvijek samo curu tražim. Hebo drogu.

AC/DC
AC/DC
1 godina prije

Ja sam se opijao sa prijateljima,kada bi vidjeli da je netko toliko pijan da “nije svoj”nikad ga nebi pustili samog i to u stranom gradu.
Njegovi “pajdani” znaju 99% zašto je nestao!

Pero
Pero
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
1 godina prije

To ja odavno tvrdim. Otidjem u lokalnu birtiju odem na wc svi posize di si bio, a ovi samo konstatiraju da je nestao u gradu u kojem nikad nije bio. Nesto tu smrdi