Đana u srpskom showu rasplakala publiku i članove žirija svojom izvedbom pjesme ‘Ne kuni me, ne ruži me, majko‘. I vas će ako ju pogledate…

Mlada Splićanka, glazbenica Đana Smajo (19), nastupila je u srpskom talent showu ‘IDJ Show‘ u kojem pretežno nastupaju tinejdžeri. Zbog njezine emotivne izvedbe pjesme ‘Ne kuni me, ne ruži me, majko‘, rasplakali su se brojni gledatelji showa, ali i članovi žirija: nakon nekoliko otpjevanih stihova, srpski reper Relja Popović sagnuo je glavu i jecao uz pjesmu, a ni pjevačica Nataša Bekvalac nije skrivala emocije brišući suze.
https://youtu.be/Qm2TRkPYgkA

Na Youtubu je objavljen Đanin nastup koji ima mnogobrojne pozitivne komentare:

“Suza suzu stiže. Kakva izvedba, emocija. Nema golotinje, samo čist glas i klavir. Đana hvala ti za ovu pismu i ovaj nastup.”

“Ja sam i na emisiji već napisao da sam mislio da od “Pola sunca” ništa savršenije neće biti u ovom showu.., a isplakao sam se 20 minuta uz Đanu. Definitvno klasa iznad svih ostalih.”

“Bravo! Ne pitajte se više zašto se favorizira ova cura.. mislim da je zaslužila sve na svijetu ovom izvedbom.”

Podsjetimo: Đana je bila jedna od natjecatelja ovogodišnje Dore na koju je išla s pjesmom ‘Free Falin‘, a mnogi je se sjećaju i iz RTL-ovog showa ‘Zvjezdice‘ u kojemu je bila sa samo dvanaest godina.

 

more recommended stories