Da Christian Schmidt ne progoni kršćane, BIH bi već imala Izborni zakon a proteroristička SDA išla bi na sudove umjesto na izbore

Plenković je jučer nakon sastanka kazao da kandidatski status BIH za može ali tek nakon što BIH usvoji Izborni zakon. Milanović je u svojim istupima bio još žešći. On tvrdi da bez jasnog hrvatskog zahtjeva NATO-u i EU, neće proći izborni zakon.

Uzmimo da su stvari obrnute.

Hrvati i Srbi godinama nameću Bošnjacima predstavnike u Dom naroda. Dva puta im nametnuli Vladu FBIH bez Bošnjaka. Ubili im ministra obrane autobombom. Nametnuti Bošnjak, Komšić, Sarajevu prijeti mitraljezom. Iz ureda nametnutog Bošnjaka Komšića nekakav Nihad prijeti Sebiji Izetbegović i psuje joj majku isilovsku. Na Face Tv nekakav hrvatski novinar Stjepan H. poručuje Sebiji da joj treba jedna dobra križarska masaža.

Kao uvjet da provedu presudu Ustavnog suda Hrvati traže od Bošnjaka da samoukinu bošnjački klub Doma naroda i najavljuju da će na idućim izborima uzeti 6 bošnjačkih mjesta u tom klubu i napraviti vladu bez njih.

Politike Bošnjaka u javnom prostoru Hrvati i Srbi nazivaju Al Qaeda, politikama a SDA otvoreno nazivaju terorističkom partijom koja nastavlja provoditi ISIL politike Balkana. Kandidat kojeg Hrvati nameću Bošnjacima kazuje kako se on ne bori protiv bošnjačkog naroda nego protiv proterorističkih politika Bošnjačkog narodnog sabora.

Hrvatska koalicija koja se sprema pomesti Bošnjake  veliča izjavu prvakinje HDZ žena koja izjavljuje da idući izbori  za nju nisu izbori nego križarski pohod svih pohoda.  Šef HDZ-a se ne ograđuje od te izjave.

Što bi u tom slučaju učinio Schmidtonja? Progonitelj kršćana u BIH?

U tom slučaju bi uvaženi gospodin zabranio rad HDZ-u riječima: Umjesto da provedete presudu Ustavnog suda BIH vi želite uništiti daytonsku kategoriju – Dom naroda. Činite sve da se Izbori ne provedu.

U najmanju ruku kazao bi da se izbori ne smiju provesti po neustavnom zakonu koji preferira Hrvate u odnosu na Bošnjake i da su sve presude Ustavnog suda imale u sebi naglasak da niti jedan narod u BIH ne smije dominirati nad drugim i trećim.

Face TV bi platio ogromne kazne. Šefici HDZ žena bi bilo zabranjeno političko djelovanje zbog poticanja na podjele i međunacionalnu i međuvjersku mržnju.

Sve ovo gore se međutim dogodilo u BIH samo naime od strane OHR-a prema Hrvatima.

Bošnjacima su 2001 dali žezlo mržnje. Poništili su Washingtonski mir i Daytonski mir, a puna su im usta mira.

Ako nekad i zarati, ta mafija, ti anđeli rata, optužit će opet balkanske narode za rat. Iako su oni ti koji su pozobali sve uvjete međunarodnih mirovnih ugovora koje su tri naroda potpisala.

I umjesto da Christian Schmidt kaže SDA-u i svim bošnjačkim partijama sljedeće

Dosta je bilo gospodo, nesmotrenošću mojih prethodnika gurnuti ste u procese majorizacije na koje niste imali pravo. Željku Komšiću uskraćujem pravo kandidature i bavljenja politikom. Koliko god Hrvata iziđe u FBIH na izbore, a ne može ih izići puno, jer vidim fino ste ih prestrašili, raselili, iživljavali se nad njima, koliko god da ih iziđe klub Hrvata će biti popunjen od ljudi koje oni budu birali. Nemojte se slučajno nadati da ćete u kantonima gdje ste većina vi odabrati tko će u Domu naroda predstavljati Hrvate. Od sada uvodim pravilo da hrvatski klub Doma naroda FBIH može nakon izbora smijeniti direktno izabranog hrvatskog člana Predsjedništva BIH i to natpolovičnom većinom. Slažete se da nema logike da hrvatski narod bude protiv hrvatskog člana Predsjedništva. A ako je taj narod u 50% procentu pa čak i u 100% procentu protiv njega onda nešto s tim čovjekom nije u redu. Nedopustivo je da hrvatski član Predsjedništva izbore dobija na antihrvatskoj retorici i širenju mržnje ‘prema svom narodu među Bošnjacima. Intencija Daytona nije sijanje mržnje nego pomirenja. Komšiću dakle zabranjujem rad a razmišljam i da mu se odredi  kazna za povrat svih sredstava koje je uzeo uzurpirajući mjesto koje mu ne pripada. Znao je da ne može predstavljati Hrvate. Znao je i da nema pravo predsjedničkog veta u hrvatskom klubu koji mu je nadređen. Znao je da su mu prema Ustavu Hrvati u Domu naroda nadređeni za najvažniju ovlast a on je išao protiv tog naroda.

SDA gubi privremeno pravo političkog djelovanja sve dok ne ispune tri stvari:

Otkriće ubojice Vlade Šantića, otkriće ubojice Joze Leutara i javna isprika američkom narodu zbog čilnjenice da su u BH diplomaciju u NYC poslali člana Al Qaede i suradnika tih terorista, Abu Mealija, te osuđenog islamistu Huseina Živalja. Tražim i sve moguće podatke o tome tko je izdao putovnicu Bin Ladenu i nitko od sadašnjih članova SDA neće imati pravo političkog djelovanja dok mi se to ne dostavi.

Apeliram i na Sudove u BIH da dovrše svoj posao oko istrage ratnih zločina, doista nema smisla govoriti o pomirbi triju naroda ako će nalogodavci genocida u Grabovici i serijske ubojice djece  Viteza po Sarajevu nastupati na TV kućama i šetati se kao nevini građani a koljači iz Bugojna biti ministri države, ma što o tome mislio ambasador Murphey.

Vidite ja sam čovjek pravde a ne još jedan burek efendija koji je došao u Sarajevo ispunjavati želje Rijada. Ne zanima me stav Njemačke niti SAD-a po ovom pitanju, Nastupam isključivo kao Christian Schmidt.

Da ovako nešto uradi ili kaže Schmidt bi ušao u povijest. I čekao bi ga nakon smrti raj.

Ovako, ušao je u džihad, ponio mač Zulfikar, protukršćanski mač. A da će gorjeti u paklu neće. Kamen ne gori.

 

more recommended stories