Published On: Ned, velj 9th, 2014

Čudno je bosansko proljeće u zimu

U pravilu proljeća su obično u proljeće samo je u Bošnjaka u zimu. U svih normalnih naroda, kad se diže revolucija, gore banke, polupani su izlozi vozila svih političara bez iznimke, napada se u pravilu najviše instance vlasti, okupiraju se TV kuće, al u BIH tako stihijski Bošnjaci kivni baš na kantone i samo na određene stranke.

“Kuiš stari, ja ti jesam revolucionar al zanima me samo srednja razina vlasti, ja ti ne brijem na lokal politik i na first level vlast, baš sam ono kuiš nabrijan na tu srednju razinu.”

Zašto ne bi napali OHR? Kako je moguće da je gnjev “male raje” usmjeren samo na domaće institucije, šta stranci u ovoj žlibini nemaju putra na nosu?

Šta onaj papčić Inzko, suprojektant krize u Federaciji nema ništa s ovim? Američka ambasada koja je izmislila tu krizu također? Aha, ček, ček, socijal-revolucionari su fini prema njima? Kako slatko!

Neokrznuta Federalna Vlada opet najjači je dokaz koliko su prosvjedi umjetni. Napasti kantone, popaliti arhiv, radi šminke malo udariti na Predsjedništvo a zaobići zgradu koja je deset metara do gdje sjede Zlatkisti, i Ustašoidi, oni koji 4 pune godine dijele poticaje Lijanu kako bi mogao vraćati Hypo Banci našim parama svoje milijune? Ha lo?

Gdje su polupani izlozi Hypo banke? Gdje je slomljen nos slučajnom prolazniku Zlaji?

I onda tri dana nakon tog napišu komad ispolitiziranog i nepismenog pamfletića koji pompozno prozovu “The manifest” koji je sve samo ne manifest socijalno ugrožene rulje nego politički manifest Komšićeve orijune koja planira dekretom proglasiti nacionalnu državu Bosanskog Naroda u kojoj živi The Narod sa svoje tri “narodnosti”. Komšić će biti vječiti predsjedink, a Reuf Bajrović njegov osobni Goring.

A u tom manifestu ova točka je najbolja:

Kaže revolucionarna raja:
“Ostavka Bakira Izetbegovića i Nebojše Radmanovića predsjednika Bosne i Hercegovine, te prijelazno preuzimanje vlasti od strane Željke Komšića (Gosp. Komšić je educiran u jednoj od top 5 svjetskih institucija u smijeru političkih nauka. dok Izetbegović ima diplomu arhitekta a Radmanović diplomu sa filozofskog fakulteta.)”

Znači, jedan notorno neobrazovani Komšić koji je završio dva tjedna Soroševih tečajeva u nekoj američkoj vukojebini, je akademik za dipl. arhitektu i čovjeka koji je završio filozofski? I zato bi oni njega. Radi škole. Nemaju oni ništa sa DF-om, stranim agenturama, NDI-om i ostalim NVO plaćenicima u zemlji?

Kako je simpatičano smiješan bošnjački “lumpenproleterijat”, ono retorika orijune a preko usta američka maramica  pod kojom sline na sve zapadno…
Kome nije jasno tko nadzire ovo sve zadnja tri dana taj je fatalni idiot.  Ne budite Mate Kapović. Mislite!

poskok.info