Published On: Pon, stu 7th, 2016

Čović s Plenkovićem i ministrima o europskom putu i podršci Hrvatima u BiH


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sastao se danas u Banskim dvorima s hrvatskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Draganom Čovićem.
Dvojica čelnika su tom prilikom razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji, u kontekstu prošlosedmičnih događanja u Orašju.
“Predsjednik Vlade Plenković i član Predsjedništva BiH Čović razgovarali su i o suradnji između dviju zemalja, podršci Hrvatima u Bosni i Hercegovini te o euroatlantskom putu Bosne i Hercegovine”, navodi se u priopćenju Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade Hrvatske.
Uz predsjednika Vlade, sastanku su nazočili i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar pravosuđa Ante Šprlje i predstojnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>