ČEKAJUĆI RAMBA AMADEUSA: Elon Musk i Andrew Tate podržali glumca optuženog za silovanje: “Dobrodošao u klub”

Elon Musk, Andrew Tate i Tucker Carlson poslali su podršku Russellu Brandu nakon što su isplivale informacije da je slavni glumac optužen za silovanje i zlostavljanje četiriju žena tijekom sedam godina. Jedna od njegovih tužiteljica navodno je u to vrijeme imala samo 16 godina.

“Naravno. Oni ne vole konkurenciju”, napisao je Musk kao odgovor na Brandov video u kojem sugerira da je on meta “koordiniranog i agresivnog medijskog napada” zbog njegove desničarske kritike medija, koju detaljno opisuje u svom podcastu Stay Free.

Tate, koji čeka suđenje u Rumunjskoj zbog optužbi za silovanje i trgovinu ljudima, također je podržao Branda. “Dobrodošao u klub”, rekao je Tate, uz sliku viteza iz crtića s naslovom: “Na putu sam da se borim protiv optužbi ludih kučki.” “Matrix napad”, napisao je u drugoj objavi.

I Musk i Tate bili optuženi za zlostavljanje žena

Politički komentator Carlson se također raspisao, komentirajući: “Kritizirajte farmaceutske kompanije, dovodite u pitanje rat u Ukrajini i možete biti prilično sigurni da će se ovo dogoditi.”

Inače, Musk je prošle godine optužen za zlostavljanje stjuardese 2016., a njegova je tvrtka navodno platila ženi 250.000 dolara. Tate je službeno optužen u lipnju za prisiljavanje najmanje sedam žrtava na pornografiju nakon što ih je prevario da pomisle da ima romantičnu vezu s njima, piše Index.hr.

Sva tri muškarca podržala su Branda nakon jučerašnje eksplozivne zajedničke istrage Timesa of Londona i Channel 4 Dispatchesa kojom se tvrdi da je 48-godišnji britanski komičar seksualno napadao i silovao žene na vrhuncu svoje slave./HMS/