Published On: Ned, svi 8th, 2022

BUDIMIROVANJE JE ZAVRŠILO: Bič Bakirov ponovno se nudi na službu. No to ne brine. Brine činjenica da se on gnjeva svog naroda ne boji

Osim što u dijelu bošnjačkih političkih i medijskih krugova traje svojevrsna utrka u tome tko će više, jače i bolje sotonizirati Hrvate u BiH, kao i njihove opravdane političke zahtjeve za legitimnim predstavljanjem i upražnjavaju načela konstitutivnosti, traje i jedna “hrvatska” utrka u kojoj sudjeluje mahom bivši predsjednici i dužnosnici iz vremena Alijanse za promjene i Platforme nudeći se, ponovno, bošnjačkoj politici kao ‘smokvini listovi’ i predstavnici hrvatskog naroda.

Prvi u toj utrci je već dugo godina Božo Skopljaković, predsjednik tzv. “Hrvatske stranke”, u suštini stranke Bože Skopljakovića za kojeg niti najbliži članovi obitelji ne glasuju, i čiji je vjerojatno i član i tajnik i volonter na terenu, koji gotovo pa svakodnevno po pojedinim bošnjačkim medijima iznosi tvrdnje kako Izborni zakon nije potrebno mijenjati, a ako i jest, da se promijeni ali da se ne smije udovoljiti željama Dragana Čovića, predsjednika HNS-a BiH, kao da se pitanje preglasavanja bh. Hrvata na svim razinama vlasti svodi na ime i prezime jednog čovjeka ili jednu stranku.

image

Kako Božo Skopljaković skrbi za Hrvate u Središnjoj Bosni koji mu nisu dali više od 80 glasova 

Posebnu skrb Skopljaković, inače Alijansin kadar, ima za Hrvate u Središnjoj Bosni koju mu na zadnjim izborima 2018. godine kada se kandidirao nisu dali više od 80 glasova.

U utrku se vratio i notorni Živko Budimir, nekadašnji predsjednik Hrvatske stranke prava, ustašofil koji je obnašao dužnost predsjednika Federacije BiH za vrijeme Platforme kada je Inzkovom formulom da je 5 trećina od 17 nametnuta Vlada FBiH bez legitimno izabranih političkih predstavnika Hrvata i pogažena izborna volja cijelog jednog naroda.

Budimira je, podsjetimo, zadnjih nekoliko godina bilo nemoguće ‘vidjeti’ u bh. medijima, ali sada vratio i očito, dobrim starim navikama – još jednom se otvoreno nudi za novu Alijansu ili Platformu koju bošnjačke stranke najavljuju nakon Općih izbora u listopadu.

Jozo Ivančević, načelnik općine Rama, jučer se, znakovito, nije pojavio na sjednici HDZ-1990, pa se čini da je novi raskol u stranci Ilije Cvitanovića na pomolu.

Ivančević je ranije u intervjuima govorio da su ljudima “potrebne investicije, a ne Izborni zakon”, kao da jedno isključuje drugo.

Osim navedenog trojca tu su još i Nikola Raguž, predsjednik još jednog HSP-a, potom i Diana Zelenika koja je napustila HDZ – 1990.

Bilo kako bilo, sigurno da ovaj popis nije potpun i da će se kroz burne i dramatične mjesece pred nama, kristalizirati i novi ‘hrvatski’ kadrovi koje će iznjedriti bošnjačka politika sve s ciljem kako bi još jednom, kako su uostalom i najavili, pogazila izbornu volju bh. Hrvata.

guest
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
File
File
17 dana prije

Martin Raguž ce im se prodati, stavio bi ruku u vatru

SejdoKralj
SejdoKralj
Šta ti kažeš na ovo?  File
17 dana prije

Taj bi lik i ćaću rođenog za 100 eur prodao

SejdoKralj
SejdoKralj
17 dana prije

Najveća snaga Bošnjaka što bi oni svoje izdajice potpuno izooirali i izopćili. Zato među bošnjama niti nema izdajica. Hrvati su vrlo blagi prema svojim izdajnicima, dapače često su i ugledni građani.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  SejdoKralj
16 dana prije

istina, al kome to reći, kome posluku porat?!

Ujko MAČEK
Ujko MAČEK
17 dana prije

Mi muslimani jesmo presuđeni za UZP ali jarane mrzimo izdajice do balčaka lopove volimo baketa i seku

Bošnjak
Bošnjak
Šta ti kažeš na ovo?  Ujko MAČEK
17 dana prije

Babo ti je uzp

1Anonimac
1Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
16 dana prije

Zemo ,pa covjek ti kaze istinu,ne ljuti se

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  1Anonimac
16 dana prije

UZIP (“I” = isslamistički).

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bošnjak
16 dana prije

oni su UZIP (“I” = isslamistički).

Last edited 16 dana prije by Anonimac
Oximoron
Oximoron
17 dana prije

pod hitno popiti sarene pilule za ba-li-lu-le

Anonimac
Anonimac
16 dana prije

hahaham sve jna kadar, druže!