Published On: Tue, Jul 5th, 2016

Brkić se oglasio i na Facebooku: ‘Novi život se rađa…’

Milijan Brkić poručio je na Facebook kako nestrpljenje i neodgovornost mogu dovesti do razbijanja teško stečene sloge.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da HDZ u novo sutra treba koračati trezven i miran, jer nestrpljenje i neodgovornost mogu dovesti do razbijanja teško stečene sloge i zajedništva.

“Naša sloga i zajedništvo znače poraz naših političkih protivnika. Zajedno smo jači i to je jedino načelo kojim se, u ovim trenucima, trebamo voditi”,napisao je Brkić na svojoj Facebook stranici. Pozvao je sve ljude kojima je stalo do budućnosti domovine da budu odgovorni prema tome, tako se i ponašaju, te budu dio rješenja koje će dovesti do boljeg života građana.

“Sada trebamo pokazati političku zrelost i suočiti se s novim izazovima jer samo tako možemo stati pred hrvatski narod i pokazati jasan i jedinstven cilj kako bismo dobili još jednu bitku koja je pred nama. Cilj je zajedno izboriti se za povjerenje naših građana i oduprijeti se argumentirano manipulacijama političkih protivnika”, poručio je.

Smatra kako Hrvatska i njezini građani nemaju vremena za čekanje. “Budite sigurni da ćemo s ciljem boljitka svih građana i ispunjavanja reformi napraviti sve ono, ali ne na uštrb kvalitete, da se procesi pokrenu. Budimo hrabri i nepokolebljivi i zajedno idemo do pobjede“, kaže Brkić.

Svoju objavu na Facebooku naslovio je ‘Novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci’.