Published On: Sub, ruj 7th, 2019

Božinović: “Usporedba Hrvatske s NDH je nedopustiva, netočna i neprihvatljiva”

 

Potpredsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao je u subotu kako je izjava Milorada Pupovca (SDSS) u kojoj uspoređuje modernu Hrvatsku s NDH nedopustiva, netočna i kao takva neprihvatljiva.

“Ta usporedba je nedopustiva i netočna, i kao takva neprihvatljiva. Povezivati Hrvatsku s NDH je jednostavno izvan svake pameti. Mi ćemo to raspraviti, takva izjava ne pridonosi stabilizaciji ili smirivanju tenzija u hrvatskom društvu”, poručio je Božinović koji je uz ministra branitelja Tomu Medveda, gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i glavnog ravnatelja policije Nikolue Milinu nazočio obilježavanju 29. godišnjice osnutka Antiterorističke jedinice Lučko.

Inače, Božinović je prije nego što je usporedbu Hrvatske s NDH nazvao nedopustivom i netočnom sjedio ispred grba s prvim bijelim poljem koji je dio grba ATJ Lučko.

Božinović je još rekao kako je koalicijski sastanak u petak održan kako bi se partneri pripremili za nadolazeće zasjedanje Sabora, nije htio otkriti je li se na njemu govorilo o izlasku SDSS-a iz vladajuće koalicije., prenosi Dnevnik.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare