OZBILJNA POLITIČKA ANALIZA: Da je živ, Osama Bin Laden mogao bi se kandidirati za Predsjednika BiH. U SAD-u jok…

Poštovani čitatelju čestitamo ti. Upravo si otvorio jednu jako važnu političku analizu. Drugi nisu te sreće i zato ti svaka čast.

Važno je, kad te se već tako posrećilo, da ovo pročitaš do kraja.

Iako nam često iz SAD-a govore kako je BIH diskriminatorna po pravima svojih građana ako pogledamo neke odredbe BH Ustava i poredimo ga s američkim ustavom shvatit ćemo da je BiH bastion liberalizma u odnosu na Ameriku.

Ne samo da omogućuje SDA-u da  Srbima nameće svoje Srbe u FBIH, da preglasavaju i potiru manjine, da predmete o ubojstvima ministara stalno gube i iznova printaju, da Hrvate živciraju Komšićem, nego je BH Ustav toliko liberalan da omogućuje ljudima koji su u BIH činili obredna klanja a strani su državljani, da postanu Predsjednici BIH. To Ustav SAD-a ne dozvoljava. Dakle oni su netolerantni a ne mi.  Pa jel tako…

Uzmimo samo kao temu ovo zadnje. Prava naturaliziranih građana.

KSM, Abu Meali, Osama Bin Laden, bivši su pripadnici oslobodilačke vojske ABIH i naturalizirani BH državljani. Jesu. Pitajte Šefika Džaferovića ako nama ne vjerujete. On je radio te poslove oko pasoša. Skupa s Biserom.

Sjetimo se i to da je Armija BIH  pobjednička vojska koja  je uz pomoć združenih antifašističkih snaga pokreta otpora pridošlih iz Bosni bratskih Jordana, Egipta, Maroka, Sirije, Irana, Turske, BIH velikim čudom otpora pobijedila strane agresorske vojske u BIH.

I  to redom:

  • Vojsku Fikreta Abdića (4000 mrtvih vojnika Bošnjaka iz Cazinske Krajine, agresora na BIH) ,
  • vojsku Mate Bobana (6000 mrtvih HVO vojnika, iz BIH, agresora na BIH)
  • te VRSS agresorsku vojsku bosanskih i hercegovačkih Srba (35.000 mrtvih građana BiH, (mrsko nam pisati Srba jer kako kaže Fra Ivo Marković “to je bolestan narod”, a kako je vrijeme korone nećemo da prizivamo bolešćurine i poštujemo distancu. #cinizam #sarkazam #ironija

Upravo ovih dana ABIH slavi svoje godišnjice svečanog oslobođenja okupiranih gradova BiH koje su srpske i hrvatske vojne snage bile okupirale i u njima provodile apartheid i genocid. Te nisu dozvoljavali da tamo uđu Bin Laden, KSM i Abu Meali.

Baš ovih dana 15. listopada slavi se slavni ulazak ABIH u Tomislavgrad a 17 listopada je oslobođena Banja Luka. Pale su pale 22 listopada. Pardon oslobođeno a oslobodilačka crna zastava s lijepim bijelim slovima na arabici na Čemernom se zavijorila 27. listopada. Oslobođenjem Čemernog ABIH je oslobodila zadnji pedalj BiH. Čemerno je pružalo najveći otpor. U međuveremnu šerijatski zakoni proglašeni su na oslobođenim područjima Posušja, Vitine, Prnjavora, a ženama je ponovno dopušteno da ne idu škole.

Naturalizirani državljani BIH, Abu Meali, KSM, Saim El Erif, Bin Laden, narodni heroji i heroji obrane naše zemlje od okupatora imaju kao zaslužni državljani u BIH sva prava  kao i ostali BH državljani te se mogu kandidirati za člana Predsjedništva, domove naroda itd. Bez obzira što su iz reda Ostalih. Ta i Komšić je iz reda Ostalih. Dovoljno je da se u izbornom procesu na nekom papiriću  potpišu kao Hrvati, baš kako je to uradio Komšić, ta to ionako nitko ne gleda nit će te raja po Sarajevu zajebavati,  i da ih onda arapska , pardon, arabizirana  patriotska većina u BIH izabere.

Što je sa SAD-om i imigrantskim zakonima te pravima naturaliziranih SAD državljana u toj imperiji ljudskih prava i sloboda?

Ako bi pak nešto tako pokušali u Americi ne bi im to pravo bilo omogućeno jer SAD diskriminira US državljane koji nisu rođeni u SAD-u. Oni imaju manja prava i ne mogu se kandidirati na najviše funkcije u zemlji.

U SAD-u čak nema niti njihovih podnesaka Ustavnom sudu jer Ustavni sud SAD-a ne razmatra antiustavne podneske.

Naime kada bi sada Sejdić i Finzi, kao naturalizirani SAD državljani podnijeli američkom Ustavnom sudu podnesak ta tašto oni ne mogu biti Predsjednici SAD-a Ustavni sud SAD-a takav podnesak ne bi ni razmatrao.

Ustavni sud bi kazao da su oni pristankom na USA državljanstvo prihvatili postojeći Ustav te da je njihov podnesak napad na ustavni poredak SAD-a. Ako ih ne bi zatvorili, ili prebacili na Guantanamo, SAD vlasti bi im zasigurno oduzele državljanstvo i izbacile iz zemlje.

Ako bi se potom obratili Europskom sudu za ljudska prava, s pritužbom da su im u Americi uskraćena građanska prava ESLJP proglasio bi se nenadlženim raspravljati o ljudskim pravima u Americi.

Na to bi Dervo i Jakob popizdili i dreknuli:

“Pa šta ste samo nad nama u Bosni nadležni a Amerike se bojite, ima li još neka zemlja svijeta sem SAD-a gdje se ovako ismijavaju ljudska prava a da vi niste nadlženi?”

Ima, Afganistan, odgovorili bi suci ESLJP

Dervo i Jakob bi tada pljunuli od pod, i poslali tekst u New York Times, koji bi im sastavili Bajrović i Suljagić, Iranac, u kojem bi detalno opisali US ustav kao diskriminatorna po pitanju migranata.

Je li to možda razlog zašto su naši heroji s početka priče, Šefikovi, Bakirovi i Komšićevi, suborci i  vojnici 2001 revoltirani činjenicom da ne mogu postati predsjednici SAD-a , poslali svoje ljude u avion i srušili WTC? Onomad, kad se slavilo po Bratuncu, oko kuće Hasanovićevih.

Pitajte Emira, udarnika iz Iranske ambasade, ako nama ne vjerujete. Samo što se o tome danas ne priča javno jer je novi val naše politike da je “USA naš strateški partner”.

Jelte.

Na kraju ovog genijalnog članka, (priznajte da krepajete od smijeha i ponavljate u sebi ma ko je ovo piso, koji bog, svaka mu dala) neko iz US ambasade u Sarajevu trebao bi nam odgovoriti na pitanje:

Zašto vi svoje teroriste držite van zakona i prava  a nama ovdje,  naš narod, narod Petra Hercega Tomića, narodnog heroja SAD-a, tjerate da pristane da mu teroristi biraju Komšića?

Draga Embassy, kad kažemo  Komšićevi fanovi teroristi mi to stvarno mislimo.

Jer njegovi birači, s onog skupa u Tuzli, koji su mahali parolama Ubij, zakolji, siluj, bombarduj, jesu teroristi. Javno su se tako deklarirali. 

Hoćete dokaz? Evo rodijače i plakat:

“Mislim stvaaaarno” –  poštapalica razočarenja u Hercegovini

Evo što nam,  Bošnjaci nameću predsjednika al zašto to mora biti netko tko je pucao po nema i čiji birači žele da nas ubijaju draga vlado, Ambasado?

Zar u Bošnjaka nema čestitog čovjeka koji nas toliko ne mrzi?

Mi znamo da ga ima i da narod slavni bošnjački vrvi od ljudina .

Nametnite nam bogati  Fadila. Fadil barem dođe na sahrane naših ljudi u Hercegovini. Na svim je mjestima naših tragedija i mi fakat ne znamo što taj čovjek radi u proterorističkoj SDA. Čovjek nas barem ne mrzi i želi živjeti s nama. Hoćemo Fadila za hrvatskog člana Predsjedništva!

A Komšiće, KSM-ove, Bin Ladene, i tu žgadiju, jebali vas oni dragi Ameri, žgadiju koju ste upravo vi ovdje doveli, vodite sa sobom. Valjda ima po Amerikama kvartova koji su zastarjeli i koje treba rušiti.

*Napomena: Ovo “jebali vas oni” nije psovka ni ruganje, mi smo to  upotrijebili kao kolokvijalizam,  stilsku figuru. Nemojte to shvaćati doslovno i osobno.
Iako je to 9/11/2001 bilo doslovce doslovno.
Svi smo plakali u BIH , mi narod Hercega Petra Tomića, dok su u Bratuncu, ponavljamo, oko kuće Hasanovićevih, kuće koju nikad provjerili niste, skakali od sreće.
Iranci, hafizi, efendije, emiri, i ostale  pizde materine. I mi znamo da vi to znate. I i dalje ih u nekom strahu podržavate.  Ne bi da su talibani.