Published On: Sub, stu 20th, 2021

Dežulović je 1991. s istoka, sa srpskom vojskom ušao u Vukovar. Kad su svi hrvatski novinari ili pobijeni ili protjerani. Zašto taj čin bošnjački mediji uporno predstavljaju kao “junačko djelo”?

Bio je Vukovar. Bio je grad. Imao je svoju Vuku i svoju obalu Dunava. Imao je svoje barokne palače i svoje trgove. Svoje ulice i mostove, drvorede i parkove. Imao je svoje dvorce i tvornice, predgrađa i nebodere. Imao je sedamsto godina i osamdeset tisuća stanovnika. Bio je Vukovar. Bio je grad.

I bio je Dežulović u njemu. Ušao s okupatorom.

Do kada ćemo morati slaviti čin njegovog ulaska u spaljeni Vukovar kao junačko djelo tog čovjeka?

Jebo vas Boris.

I njegov nagrađeni tekst.

Napisan pod zaštitom i logistikom okupatora.

Radio Sarajevo danas reciklira taj tekst.

Zamislimo novinara Dežulovića koji pod patronatom Ratka Mladića, kad je već krenulo masovno streljanje u Srebrenici , kad su novinari pobijeni, kad kreće izlov ljudi,  ulazi u Srebrenicu, uz propusnice KOS-a. I piše dirljiv tekst. Bi li ga Radio Sarajevo recikliralo?

No u Hrvata sve može.

Pa čak i propagandiranje Dežulovića Mr. JeboTeVukovara kao hrvatskog novinara.

Hrvatskog novinara u Vukovaru tih dana, odavno više nije bilo.

Siniša je bio ubijen.

Ostali su bili protjerani.

A onda su ušli četnici. I s njima Dežulović.

Ako neki novinar ulazi u Srebrenicu 1995 i ostaje pošteđen, jasno je kako ga percipira Ratko Mladić, ili kao izdajnika svog naroda, ili kao svog podanika.

Ako neki novinar ulazi u Vukovar u studenom 1991 i biva pošteđen, jasno je kako ga percipira Šljivančanin, ili kao izdajnika svog naroda, ili kao svog novinarskog podanika.

Ironija, je da će godinama kasnije,  u Hercegovini, Boris Dežulović promovirati film s ustašom u kadru, s čovjekom koji je tjerao Srbe Hercegovine da pasu travu, ustašoidni film s ustaškim krilnikom, koji je Srpskinje prije silovanja govorio “Jel ti znaš tko sam ja, ja sam ustaški krilnik”. Taj film je promovirao Dežulović, film s tim čovjekom. predstavljenim kao humanistom. No kako je film režirala Svetlana Broz, unuka Titova koja će kasnije snimiti film i o Feralovcima o tome se ništa neće smjeti pisati u Hrvatskoj. Niti se smije danas.

Prema tome *ebala vas Hrvatska. Borisova Hrvatska.

U kojoj je su sve društvene vrijednosti podređene tom režimskom novinaru.

Novinaru svakog režima.

*ebale vas takve medijske slobode.

I *ebo vas Boris.

Točnije on je to već učinio.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Dežulović je profesionalna novinarska prostitutka, koju je otkačilo čak i antihrvatsko Sarajevo, mada je srao kao grlica protivu Hrvata u toj bošnjačkoj tiskanici, ali zezno se jednom kad je pomislio da pokritizira, ili blago ukori estabilišment…letio je kao sepet.
Dežulović će se usrati i u Hrvatskoj i u Vukovaru, ostaje mu još njegov Beograd da tamo pokuša da laje na sve druge, ali znajući ga usraće i tamo motiku kao i njegov alkos Kožo, na kraju će završiti kao disident u sopstvenom životu, kojeg nije baš dobro osmislio..

Last edited 1 godina prije by Anonimac
Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

Dežuloviću sjeme ti se zatrlo.

Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

B.U.D.A.L.O jeli ti doktor lijepo rekao ,uzimaj samo po jednu tabletu svaki dan 1×1 , vidiš što si sad sebi načinio ,činiš B.U.D.A.L.U. od sebe ,,cccc..

Ganga🐉
Ganga🐉
1 godina prije

vodi ga sebi doma.