Published On: Pon, stu 28th, 2016

Bivši gradonačelnik Nina u Zagrebu zapalio Hummer pa se ubio


Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama priopćio je kako je jutros došlo do požara osobnog vozila na adresi Gornji Bukovac 11a. U intervenciji je sudjelovalo 5 vatrogasaca Vatrogasne postaje Dubrava s jednim vatrogasnim vozilom. Intervencija gašenja završila je u 9:20 sati.
Ozlijeđenih u požaru nema, no u blizini je pronađena jedna mrtva osoba, javlja Index. Osim vatrogasaca, na intervenciju su izašli djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba s dva vozila te službenici Policijske uprave zagrebačke (Policijska postaja Maksimir i ekipa Kriminalističke policije).
Kako se doznaje, radi se o bivšem gradonačelniku grada Nina, 59-godišnjem Jakovu Šalovu. On je posljednji put viđen u petak u prostorijama svoje tvrtke. Prijavljen je njegov nestanak, potraga je trajala dva dana, sve dok jutros građani nisu pozvali policiju nakon što su čuli pucnjeve. Kako se doznaje, prvo je zapalio Hummer, a potom počinio samoubojstvo.
pogled.ba

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>