Published On: Pon, svi 20th, 2019

Bivša policajka htjela naručiti ubojstvo muža i njegove kćeri

Valerie Cincinelli (34) u policiji je radila 12 godina. Uhitili su je u New Yorku nakon što su je snimili kako dogovara ubojstvo svog supruga i njegove maloljetne kćeri.

Valerie, majka dvogodišnje djevojčice, bila je u braku s Isaiahom Carvalhom, koji iz druge veze ima maloljetnu kćer.

Samo pet mjeseci nakon što je podnio papire za razvod, Isaiahu su policajci pokucali na vrata i obavijestili ga da njegova žena cijelu zimu planira kako će ga ubiti. Policiji ju je odao dečko kojem je otkrila planove za ubojstvo.

Dečko je odmah kontaktirao FBI i počeo je surađivati s njima i snimati svaki razgovor s Valerie, piše NY Times.

Valerie je podigla 7000 dolara i predala ih dečku, a plan je bio da on plati ubojici. Valerie je htjela da ubojstvo supruga izgleda kao pljačka, a da ubojica suprugovu kćer pregazi automobilom ispred škole.

Svaki detalj plana FBI je imao snimljen, a jedan od agenata glumio je plaćenog ubojicu. Policija joj je došla na vrata i rekla kako joj je suprug mrtav.

Samo koji sat kasnije Valerie je primila fotografiju za koju je mislila da joj šalje ubojica kojeg je unajmila i na kojoj je bio njezin suprug ‘mrtav’ u prtljažniku. Sve je bilo inscenirano, ali ona to nije znala. Odmah je nazvala dečka i krenula slagati alibi.

Ubrzo nakon toga su je uhitili, u pritvoru je bez mogućnosti plaćanja jamčevine i izlaska na slobodu.