Biser Europe: Ovaj grad će vam platiti 55.000 eura da se preselite kod njih – to je jedini uvjet

Život u kojem bismo se mogli opustiti, čitati knjige, gledati filmove, provoditi koliko god vremena želimo u svom domu i pritom zarađivati ​​mnogo novca nešto je o čemu mnogi od nas sanjaju. Ali što ako vam kažemo da se ovaj san zaista može ostvariti?

Da, ovaj život možete živjeti stvarno i ne šalimo se. Albinen, švicarski gradić, nudi novac ljudima koji su voljni tamo doseliti. Ako se pitate kako je to moguće i što ako se radi o prijevari, budite uvjereni jer je ovaj prijedlog došao izravno od njihove vlade.

Za razliku od većine zemalja i gradova s ​​rastućom populacijom, Albinen u Švicarskoj suočava se s velikom smrtnošću jer je u gradu ostalo samo 240 ljudi, pa je njihova vlada spremna obitelji platiti više od 60.000 dolara, odnosno više od 55.000 eura. od četiri tko je spreman useliti se tamo.

Za samce ponuda također stoji, no novca će sigurno biti manje.

Morate razmisliti o problemima koji bi ovaj švicarski grad mogao imati zbog kojih su se ljudi koji su izvorno tamo živjeli iselili. Pa, prije svega to je bio samo nedostatak mogućnosti zapošljavanja, ali za digitalne nomade, primjerice, ovaj grad je definitivno ostvarenje sna.

Osim toga, ovaj prekrasan planinski gradić okružen pogledom od kojeg zastaje dah pravi je raj za život. Mirno je, ima fenomenalnu kvalitetu zraka i duge sunčane sate tijekom cijele godine.

Sada, svi znamo da ništa nije besplatno. Dakle, da biste uživali u životu svojih snova i zgrabili ovu ogromnu svotu, sve što morate učiniti je obvezati se da ćete ondje živjeti najmanje 10 godina, potvrditi da imate 45 godina ili manje, kupiti parcelu zemlje i izgraditi jedno od svoje kuće tamo ili se preseliti u novu lijepu kuću.

Međutim, ako se odlučite iseliti prije 10 godina, morat ćete vratiti novac državi. U nadi da će ovaj prijedlog donijeti korist gradu, dobiti više stanovnika, zaraditi dodatne poreze, dobiti više kupaca za trgovine i drugo, Općinsko vijeće radi na usvajanju ovog prijedloga, piše  Blic.

Do tada, zašto ne sjedneš i porazgovaraš sa svojom obitelji o trajnom preseljenju ovamo?