Published On: Čet, velj 19th, 2015

‘BIJESNA RULJA ME HTJELA LINČOVATI’ Bivši pjevač Zabranjenog pušenja iz grada bježao pod policijskom pratnjom

'BIJESNA RULJA ME HTJELA LINČOVATI' Bivši pjevač Zabranjenog pušenja iz grada bježao pod policijskom pratnjom SARAJEVO – Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, bivši pjevač Zabranjenog pušenja i glumac kultne humorističke serije ‘Top lista nadrealista’ u nedjelju je za okladu posjetio Sarajevo, gdje je prema njegovim riječima gotovo bio izložen linču.

U tekstu koji je napisao za beogradske Večernje novosti pod naslovom ‘Kako sam u nedjelju navečer izbjegao linč u Sarajevu,’ Karajlić kaže kako je sve počelo iz za**bancije. Nakon promocije njegove nove knjige na Jahorini, prijatelji su došli na ideju da se zalete u Sarajevo u jedan restoran s vrhunskom hranom. Nele je skrenuo pozornost na to da ‘nema neku reputaciju’ u glavnom gradu BiH, no ubrzo je pala oklada – ako ga nitko ne prepozna, on plaća račun, a ako se dogodi neki problem, račun plaća prijatelj.

Čim su se parkirali ispred restorana, smjesta su ga prepoznala dva muškarca, a njegov dolazak u Sarajevo ubrzo je postala vijest na sarajevskim portalima i društvenim mrežama.

Samo nekoliko minuta kasnije, tvrdi Karajlić, na vratima restorana pojavila se policija u interventnoj opremi. Iako nisu ulazili u restoran, postavili su zaštitu ispred zgrade.

Karajlić je potom izašao iz restorana na stražnji izlaz i uputio se prema Jahorini uz policijsku pratnju.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare