Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Bi li Njemačka pristala da joj Slaveni umjesto ratne odštete za stradanja u WWII, anektiraju Bavarsku i oblast Lužičkih Srba?

Must Read

Nikada Velika Pruska, iliti moderna njemačka država koja se bori da druge nacije, naročito slavenske, ne urade ono što je ona davno učinila – ujedinila sve njemačke zemlje,  eto ta Velika Pruska, porodilja dvaju svjetskih ratova i jednog Velikog Genocida, ta genocidna država dakle nije isplatila niti feninga odštete obiteljima u BIH kojima je uništila desetine generacija. Za one koji ne znaju što to znači upitajte obitelji iz susjedstva koje posljedice trpe nakon što im je neki njihov stric, djed, otac, poginuo u tom njemačkom ratu. Bilo kao žrtva nacizma ili kao nasilno mobiliziran u njemačku vojsku, ili neku od kvislinških vojski koje je opet Njemačka na ovim prostorima nasilno stvorila, opremila i natjerala ih da ubijaju svoju braću, susjede, iste ili druge nacije.

Isto vrijedi i za druge slavenske zemlje koje su bili porobili. Odštetu Norveškoj, Švedskoj, Belgiji, Nizozemskoj , i danas plaćaju. Mirovine idu obiteljima u kojima je bio mobiliziran netko kao vojnik nacističkih ratova. A odštete tamo gdje su žrtve tih ratova. To znači da i danas Njemci provode rasnu politiku. Slavenima ništa. Arijevcima koji su ratovali za Njemačku – sve.

Kada bi se ispostavio moralni račun, i na njega obračunale kamate, jasno je kao bijeli , svijetli dan, tko po čijoj zemlji ima pravo hoditi i držati moralne traktate. I jasno je , da bi naročito hrvatska i bošnjačka područja u BIH naprimala se tih mirovina a srpska područja u BIH milijunski odšteta. No šefica Njemačke diplomacije to kao da ne zna. Niti je svjesna grijeha svoje zemlj prema našoj. Niti ona pojma ima što su sve Njemci i Austrija učinili i čine Srbima.

Da to zna danas se ne bi dodatno pojašnjavala kako je njena packa bila upućena Srbima.

Kada bi Konaković, u ime svih nas, otišao u Berlin i s visoka poručio toj naciji, da podviju repove , da ne šalju ovamo prpošne narcistkinje, koje će nama držati podignuti prst i govoriti što smijemo a što ne, ujedinio bi zemlju.

Ovako, dok god se njemački i austrijski prstići kurče protiv Srba i Hrvata, bošnjački ministar to neće učiniti. Iako , da ima stvarnog političkog talenta i da razmišlja na duži državnički rok, već danas bi poslao prosvjednu notu. I zaprijetio Njemačkoj podizanjem tužbe za odštetu.

Uzmimo samo kada bi svaka kuća u BIH primila njemačku vojnu mirovinu, bila ta mirovina odšteta za poginulog ubijenog od Njemaca ili za onog mobiliziranog od Njemaca, BIH bi bila jedna od bogatijih zemalja na svijetu. A Njemačka siromašna država. S tim što su kamate narasle pa bi te mirovine i odštete morale biti višegeneracijske.

Stoga apeliramo na političare u BIH da Njemcima pošalju poruku da se brinu o sebi. I svojim pokrajinama.

I da razmisle o tome je li im jeftinije da anektiramo Bavarsku i područja Lužičkih Srba ili će nam početi plaćati u eurima krvarinu.

Kad to isplate mogu hodati po našoj zemlji i govoriti nam što smijemo što ne smijemo.

Hoće li se BH prekrajati ili neće,. i što se smije u njoj govoriti, ili će pak poći  u invaziju na Njemačku, to je samo stvar našeg dogovora.

Toksična Rusija će nam svakako pomoći.

Oni su spremni pomoći i ne govore nam što smijemo a što ne, koji barjak da vijemo i gdje uprave naših tvrtki smijemo imati.

Njemci moraju shvatiti da nama ulazak u toksičnu uniju i toksičniji vojni savez nije must have gadget.

Ako im je toliko stalo da ovaj prostor, naših dviju slavnih i napaćenih zemalja, zemlje Bosne i zemlje Hercegovine, zemalja koje su iskrvarile u 4 stoljetnom sukobu s Osmanlijama, zemalja koje su potom Europljani izdali dok su nas Rusi spašavali i pomagali, ako im je odjedanput toliko hitno i važno da nas anektiraju, onda gospodo , birajte riječi.

Mi nismo prostor koji nema izbora. I nama je ruski Neum svakako zanimljiva ponuda. Rusi, kao jedina nacija koja je pomogla Neumski ustanak Don Ivana Musića 1875 svakako to zaslužuju. I super bi nam došla ta južna ruska interkonekcija. Ne samo zbog turizma nego i zbog zaštite od toksičnog utjecaja korupcije od strane poduzeća Murphey-Cikotić. Ne cveta cveće u to poduzeće i ne sviđa nam se niti malo taj menadžment ocvalih jamara.

Upristojit ćete se. Naročito Austrijanci i Njemci. Od Amerikanaca to nitko niti očekuje. Oni tu vještinu nikada nisu niti naučili.

E sada vratimo se na naslov: Pitamo sve vas zvuči li vam bizarno ova priča o aneksiji Bavarske od Njemačke koju ima učiniti velesila zvana BIH? Isto tako bizarno, u najmanju ruku treba vam zvučati svaka izjava nekog Švabe ili Austrijanca, kao i Turčina kada nama u BIH prodaje moralne panegirike i drži filipike. Ako imalo poštujete žrtve svojih djedova takve rečenice morale bi vas ražestiti i dovesti do ljutnje i reakcije. Nikada nitko neće držati do nas , ma kojoj naciji mi pripadali, ako na ovakve pristupe stranaca budemo šutjeli. U tom slučaju vječno ćemo biti kolonija.

A što se tiče našeg otcjepljivanja i sjedinjavanja, sve to mora isključivo ovisiti od nas. Mi ćemo se raspasti ako se dogovorimo da se raspadamo. Isto tako možemo i ojačati ako se dogovorimo da jačamo. O tome neće i ne smije odlučivati skupina germanskih plemena. Preloše iskustvo imamo s njima da bismo to dopustili.

Osim tog njemačka ministrica morala je znati da Humska Zemlja iliti Hercegovina nikada nije okupirana od Bosne i od nje anektirana nego je svojevoljno pristupila Tvrtkovoj kraljevini u cilju zajedničke borbe protiv Ugara, dakle Zapada. Kasnije je ostala u tom savezu.Njemačka bi morala znati što to znači u međunarodnom pravu i da nitko nema pravo Hercegovini prijetiti ako se odluči odvojiti od Bosne i pripojiti npr Crnoj Gori ili Portugalu. Kako joj volja.

Hercegovina uostalom nije dužna dijeliti sudbinu Bosne ako Bosanci odluče da im glavnu politiku, politiku nazadovanja i dalje vodi slijepo i autarkično Sarajevo. Nama se ne naprosto ne propada skupa sa Sarajevom. I to naše “Ne” je naše temeljno pravo.

- Advertisement -

16 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

16 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
1 month ago

Muslimani iz BIH su uvijek služili okupatorima ,prvo turcima ,sad njemcima ,englezima ,amerikancima ,sutra da dođu rusi oni bi isto služili njima .To je takav narod,oni veličaju svoje okupatore i tu nema pomoći.

Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Reply to  Anonymous
1 month ago

Analena je samo smrdljivo i bahato švapsko smeće koje će uskoro završiti u Nirnbergu 😡 👿 – a svi znamo tko mimo svoje volje ide u Nirnberg, zar ne ✌️ – ☝️🕋 !!!

Sigismund Tomašević Kotromanić_Ishak-beg Kraljević
Sigismund Tomašević Kotromanić_Ishak-beg Kraljević
Reply to  Anonymous
1 month ago

JakaKo !!
eTo Hrvatska i Hrvati NIKADA nisu bili oKupirani
tokom svoje povjesti !?

Anonymous
Anonymous
Reply to  Anonymous
1 month ago

U Varesu poceo s radom rudnik u kojem ce se iskopavati cink,barit,i olovo u vlasnistvu britanaca .Muslimani svojim kolonistima sve dadose .Ubzo cemo postati ko AFRICKE kolonije .Zato njih britanci i podrzavaju u svemu ,a ovi muslimani dokrajcise BIH za sva vremena .Unistise i prirodu i vode ,svi ce se potrovati .KATASTROFA
Ovo je dookaz da je BIH najobicnija kolonija.

Džudžan
Džudžan
1 month ago

Izgubili su Nijemci dobar dio istočnih područja (I. Prusija, Pomeranija, Šleska) u korist Poljaka i dijelom Sovjeta (Kalinjingradska oblast). Breslau nekad jedan od najvećih njemačkih gradova danas se zove Wroclav, a pao je poslije Berlina. Poljaci su pokušali maznuti i Drezden, no potučeni su do nogu u bitci koja je ujedno i zadnja veća njemačka vojna pobjeda. Danas za to Staljinu i Rokosovskom ni spasiba od Poljaka.

Lijaba
Lijaba
Reply to  Džudžan
1 month ago

Jeli ona i zelenih, stranke koja otvoreno zagovara pedofiliju! Sva zla ovog svijeta su došla od Njemaca! Od reformacije pa do ovih svijh svjetskih i inih ratova!

Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Reply to  Lijaba
1 month ago

Bogatu i pametnu Njemačku su stvorili ljudi kao Boš, Simens, Dajmler i hejbet Nobelovaca i kvalitetnih naučnika iz oblasti nauke i tehnike ✌️ ☝️  , ali – Njemačku su srušili ovi Zeleno-lijevo-islamistički smrradovi kao Analena, Šolc, Merkelica i ekipa 🤕🤕🤕 !!!

Aufviderzen, Dojčland 🤕- sada se i rumene Švabure međusobno marišu da dobiju solidan posao u Švici 🤕🤕🤕 – arbajt u polupropaloj Njemačkoj se više ne isplati 🤕 …

Anonymous
Anonymous

Vjekovna politika anglosasa se zasniva na tome da se spriječi bilo kakav pozitivan odnos i saradnja između Njemaca i Rusa.Svjesni su da bi u suprotnom ta dva naroda, sa svojim resursima, bili vladaoci Evrope pa i svijeta.

Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Reply to  Anonymous
1 month ago

E, ova Ti je za Ramazana 😎 ✌️ – ☝️🕋 !!!

Anonymous
Anonymous

Veliki broj visokoobrazovanih Švabura odlazi u USA. Kao što i veliki br. Njemačkih firmi prebacuju fabrike tamo zbog pogodnijih uslova-energetika, tržište, porezi…

Last edited 1 month ago by Anonymous
Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Estagfirullah 😡 - tuku tko neće u EU 🤕 🤕 🤕 !
Reply to  Anonymous
1 month ago

Njemački heećimi su već uveliko otišli u Ammeriku ali i u Englesku, Norvešku i Švicu 💔 a kvalitetnih inžinjera slabo više u Njemačkoj i da ima ☝️ – nitko nije lud da budne inžinjer preko cajt-arbajta 🤕🤕🤕 – ako razumijete o čemu pričam 🤕 !!!

Ne želim ništa prejudicirati , ali – Analena je koncentrat Zla 🤕 – bojim se da će i Analena vrlo brzo završiti kao Vjeeštica – rumene Šabure je stvarno iz dna duže preeziru 🤕🤕🤕 !

Sigismund Tomašević Kotromanić_Ishak-beg Kraljević
Sigismund Tomašević Kotromanić_Ishak-beg Kraljević
Reply to  Anonymous
1 month ago

Da nije možda i Bruce Lee među njima ??
piTam za JaraNa !

Ima nekoliko dana da je neStao iz parka Zrinjevac !
oVi bh katolici naseljeni ZAPADNO od MOSTARA 
se mnogo zabrinuli !

Anonymous
Anonymous

Zar ne kontaš da te taj JaraN plaho zahjebava 🤡

drZlikovac
drZlikovac

Svetosavac..nahrupit će Švabo i via Serbija  ali ne na posa već sa maschingewehr..😁

Last edited 1 month ago by drZlikovac
Jack the Daniels
Jack the Daniels
1 month ago

Ubrzo im ide*ponuda* __Koja se NE ODBIJA !

\/

https://youtube.com/shorts/tj6e7gI0au0?si=7KQIaeeCiI-AjSBl

Last edited 1 month ago by Jack the Daniels
Tornjak
Tornjak
1 month ago

“nego je svojevoljno pristupila Tvrtkovoj kraljevini u cilju zajedničke borbe protiv Ugara, dakle Zapada.”

Haha, Ugari Zapad, pa niste normalni!

Pa vi bi se sutra pripojili i saudijskoj arabiji za pare!
Humljnai su izdali kraljevstvo i Herceg Bosnom BiH!

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -