Published On: Pon, pro 10th, 2012

BEOGRAD: Majka oralno zadovoljila nastavnika da bi sinu popravila ocjenu?

Majku učenika jedne osnovne škole u beogradskoj općini Čukarica seksualno je zlostavljao nastavnik kako bi njenom sinu popravio ocjenu. Tek kad ga je oralno zadovoljila, nastavnik joj je priopćio da on zapravo i ne predaje njenom sinu, već njegov kolega.
Očajna majka još nije prijavila slučaj policiji, a o svemu nije obavještena ni ravnateljica škole. Dotična gospođa, koja je u šoku poslije svega što joj se dogodilo, razmišlja treba li MUP obavijestiti o ovom slučaju, uplašena otkrivanjem njenog identiteta u javnosti, čime bi osramotila i sebe i sina, piše srbijanski Telegraf.
Ona je jednom od roditelja ispričala kako je stupila u kontakt sa nastavnikom:”Kada se nasamo našla sa nastavnikom, on joj je tražio da ga zadovolji. Prvo je odbijala da to učini, ali ju je on ubeđivao kako će jedino time pomoći sinu koji ima lošu ocenu iz predmeta. Pristala je da ga oralno zadovolji, ali kada mu je ispunila želju, on joj je rekao da nema veze sa predmetom i da drugi kolega predaje njenom detetu”, kaže izvor lista.
Ravnateljica škole je u šoku i kaže da prvi put čuje za tako nešto.”Mi imamo školskog policajca, koji je po ceo dan u školi. Nije nam ni policija dolazila. Ne vjerujem da bi netko mogao to sakriti od čistačica i djece”, smatra ravnateljica.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare