Nedjelja, 26 svibnja, 2024

AZRA RADONČIĆ TUŽI BAKIRA IZETBEGOVIĆA: Nisam kupila kompaniju ‘Avaz roto press’ jer nitko nema toliki novac, osim ako se ne preziva Izetbegović

Must Read

“Dnevni avaz” objavio je danas saopćenje ovlaštene Odvjetničke kancelarije Almine Pilav u kojem se navodi da će Azra Radončić tužiti člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića zbog” neistina izrečenih u emisiji Face TV-a”

– Gostujući u emisiji Face TV-a, Bakir Izetbegović izrekao je neistinu da je Azra Radončić kupila “Dnevni avaz” te pitao odakle joj 200 milijuna i zašto nije platila porez.

Azra Radončić nije kupila kompaniju “Avaz roto press” niti, kao fizička osoba, netko može imati toliki novac, naročito ako se ne preziva Izetbegović.

Kupac kapitala je super uspješna tvrtka i pravna osoba “Avaz”, ugovor je potpisao direktor Društva Faruk Čardžić, a po zakonima BiH, članica EU ili SAD-a i mnogih kapitalističkih država, na prodaju kapitala, udjela ili dionica, porez se ne obračunava.

Netko tko želi voditi državu i godinama vara narod o ekonomskom razvoju, od blamaže pred stručnom javnošću, mogao se spasiti da je u proteklih 15 godina u dnevnim novinama pročitao makar jedan od više stotina objavljenih tendera za prodaju kapitala mnogih državnih i drugih kompanija prodanih za vrijeme Bakirove vlasti u BiH ili da je Izetbegović nekad u životu pročitao svakodnevni izvještaj sa Sarajevske berze koji objavljuju svi veći bh.. mediji.

Znajući njegovu površnost i lijenost to možda i ne čudi, ali će u svakom slučaju Izetbegović, jer je u pitanju član Predsjedništva BiH, imati priliku da na sudu objasni svoje podvale – saopćeno je iz ovlaštene Odvjetničke kancelarije Almine Pilav.

(FENA / dg)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -