Subota, 15 lipnja, 2024

Autor knjige o teoriji zavjere: 'Hitler je umro u Argentini! Za to imam dokaze, a imaju ih i FBI i CIA!'

Must Read

‘Lubanja koju čuvaju Rusi i tvrde da je pripadala Hitleru podvrgnuta je DNK analizi i ispostavilo se da je ženska’
Autori knjige “Sivi vuk – Bijeg Adolfa Hitlera”, Britanci Gerrard Williams i Simon Dunstan, nakon petogodišnjeg istraživanja odbacuju službenu verziju o smrti nacističkog vođe.
– Lubanja koju čuvaju Rusi i tvrde da je pripadala Hitleru podvrgnuta je DNK analizi i ispostavilo se da je ženska – kaže Williams koji sutra dolazi u Srbiju predstaviti knjigu, povodom čega je dao intervju za srpski Blic.

Hitler se definitivno nije ubio u berlinskom bunkeru. On i Eva umrli su od starosti na ovom argentinskom imanju!

– Pripremao sam dokumentarne filmove u Argentini kad sam naišao na priču o tome da je Hitler tamo pobjegao u podmornici i tek kasnije umro. U prvi trenutak sam “o teoriji zavjere” htio snimiti neozbiljan dokumentarac, no međutim, s vremenom je postalo jasno da se u priči kriji mnogo više toga. Simon, koji je i pisac, se zainteresirao i krenuli smo u istraživanje. Ono što smo otkrili okrenulo je prihvaćenu povijest naglavačke – rekako je Williams.

Na pitanje na koji način brani teoriju da je Hitler pobjegao u Argentinu gdje je navodno živio do 1962. godine, Williams kaže da FBI i CIA imaju dokumente o tome.
– Argumenti su iscrpno navedeni i do najmanjih detalja objašnjeni u knjizi. Među njima je i svjedočenje nacističkog pilota koji je Hitlera odveo iz Berlina, zatim svjedočenje 12 očevidaca njegovog pojavljivanja nakon rata, te dokumenti FBI-ja i CIA-e o tome da je Hitler viđen poslije rata u Latinskoj Americi.
Williams tvrdi da je bio politički aktivan u pokušajima da opet izgradi nacističku Njemačku u progonstvu sve do 1952., kad ga je smjenila organizacija kojom je upravljao njegov zamjenik Martin Bormann.
– Uglavnom je živio mirno, ali u luksuznom okruženju. Smatramo da je velik dio bogatstva organizacije profiltriran natrag u Zapadnu Njemačku tijekom pedesetih godina 20. stoljeća kako bi pomogao “zapadnonjemačkom ekonomskom čudu”. Plijen iz okupiran Europe opran je kroz mnogo faza danas vjerojatno predstavlja znatan udio u kapitalu najvećih kompanija diljem svijeta. Više detalja o tome bit će objavljeno u našoj sljedećoj knjizi “Nacistička konfederacija”.
Autori tvrde da je Hitlera njegova Eva ostavila 1955. godine, te da je sa sobom povela njihove dvije kćeri. Jedna se zvala Uschi, dok je ime druge djevojčice tajna. Uschi je rođena u Argentini, a druga nakon dolaska u Argentinu.
Na pitanje kako službena povijest prihvaća njihove tvrdenje, Williams kaže:
– Neki su nas odmah otpisali, odbivši čak i pročitati knjigu ili pogledati dokaze, ali mi smo ih i dalje spremni predstaviti ozbiljnim istraživačima. Službena povijest jednostavno pogrešno navodi podatke o Hitlerovoj smrti. Staljin je rekao da je Hitler pobjegao u Španjolsku ili Argentinu, Eisenhower je kazao da nema pojma što se dogodilo s Hitlerom, ne postoje forenzički niti DNK podaci o njegovoj smrti. Lubanja koju čuvaju Rusi tvrdeći da je Hitlerova podvrgunta je DNK analizi i ispostavilo se da je ženska – zaključio je Williams.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Politico: EU htjela uvesti sankcije na ruski plin. Nikad nećete pogoditi koja zemlja je blokirala tu odluku

Zemlje Europske unije se jučer nisu uspjele dogovoriti o novim sankcijama protiv unosnog ruskog sektora ukapljenog prirodnog plina, navodi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -