Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Angelina Jolie posvojit će cijelo Sarajevo

Must Read

resizePopularna Hollywoodska diva Angelina Jolie postat će počasna građanka  sarajevske dive, Mevlida Jašarevića. Odlučile su to vlasti Sarajevske županije na svečanoj sjednici početkom svibnja u znak zahvale za potporu ‘obrani Sarajeva od agresije i unaprijeđenje međunarodne suradnje’, objavio je u subotu Dnevni Avaz.

Pozivajući se na odluku Odbora za javna priznanja Županije Sarajevo, list navodi da je Angelini Jolie već putem veleposlanstva SAD-a u BiH upućeno pismo u kojem je obaviještena da je dobitnica posebne povelje.

U istome pismu poznata glumica i humanitarka pozvana je na svečanu sjednicu skupštine Županije Sarajevo koja će se održati 3. svibnja kada bi joj trebalo biti uručeno priznanje. Pri tome su zamolili Jolie da se pismom ili pak putem video poruke obrati skupštini Županije.

Prošle godine je prikazan Jolien redateljski prvijenac ‘U zemlji krvi i meda’ u kojemu se govori o brutalnostima tijekom protekloga rata u BiH te svim iskušenjima u kojima su se našle žrtve masovne pojave silovanja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HERA: Skandalozno je da nitko iz HERE nije pozvan na Svesrpski Sabor. Jesmo li mi manje Srbi ako smo Hrvati?

HERA osuđuje separatizam povijesnih Dušanovih i Tomislavovih zemalja od matice. Odjeljivanje Vojvodstva Nemanjića, od HerceStjepanove zadužbine od  Zavjetne zemlje...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -