Published On: Uto, svi 3rd, 2022

Angelina Jolie nastavlja putovati Ukrajinom i pružati pomoć žrtvama rata: ‘Nijedno dijete ne bi trebalo napuštati svoje domove’

Holywoodska glumica i UN-ova veleposlanica Angelina Jolie posjetila je Centar za trening i rehabilitaciju Harmony. Tamo je provodila vrijeme s učenicima ustanove, kao i s djecom koja su došla iz krajeva gdje traje ruska agresija.

Dan prije posjetila je bolnicu u Lavovu u kojoj se liječe djeca ranjena u ratu, centar za djecu i mlade s teškoćama u razvoju, razgovarala s obiteljima evakuiranih i volonterima, javlja Pogled.ba.

“Svjedočim otpornosti, hrabrosti i dostojanstvu ukrajinskog naroda suočenog s terorom i traumom rata koji nisu odabrali. Nijedno dijete ne bi trebalo napuštati svoje domove, svjedočiti ubijanju voljenih, trpjeti granatiranje i uništavanje domove”, rekla je Jolie.

guest
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Europsky
Europsky
2 mjeseci prije

Evo ja putujem Bosnom vec tri dana, trazim pripadnike nacionalne manjine Hrvata, nigdje ih vec brinem da im se nesto nije desilo.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
2 mjeseci prije

Ako putuješ kroz svoj filđan j trokutistan nećeš ih ni naći .Odatle su ih protjerali i poubijali UZP armija BIH i mudžahedini
Ne zna im se za trag ,tako da uzalud tražiš
Pitaj mahmuljače on ti zna reći gdje su 100%

Spirit
Spirit
Šta ti kažeš na ovo?  Europsky
2 mjeseci prije

Heh, eto mi imamo isti “problem” ovdje u Hercegovini s oskudnom tom nekom “bošnjačkom” manjinom, a vjerujem da i u RS muku muče sa istim problemom :)).
Ok, ako Sarajevo rasturi BiH barem vas neće biti nešto u Hrvatskoj.

Dostan
Dostan
2 mjeseci prije

A zašto anoreksična kuya ne ode do Yemena gdje djeca masovno umiru od gladi,a već ih je preko 200.000 umrlo? Možda jer nije dobila nalog od gazda da tamo prosipa humanizam jer su umiruća djeca Yemena nebitna gazdama i njihovim kuyama svih vrsta.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Dostan
2 mjeseci prije

Zato što ih arabija ubija,a oni su temelj islama,a i imaju lovu…

Spirit
Spirit
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
2 mjeseci prije

Ubijaju ih svjesno i ciljano zbog masne zarade svog vojno-industrijskog i bankarskog sektora (tj. svojih biznis i političkih elita) zapadni “kršćanski” SAD i NATO članice, V. Britanija i Francuska, prodajući Saudijcima svoje naoružanje!
I Jemenci su muslimani, kao i Iranci (Perzijanci), Palestinci ili Sirijci i Libanonci, Jordanci – miroljubive nacije!
Uopće je nebitno koje je vjere čovjek ili narod jer bi u tom slučaju i mi trebali smetati nekome samo jer smo kršćani ili jer se pljačkaška NATO elita lažno predstavlja kao kršćanska kako bi zavarali svoja biračka tijela i zadržali se na vlasti.

Last edited 2 mjeseci prije by Spirit
Spirit
Spirit
Šta ti kažeš na ovo?  Dostan
2 mjeseci prije

Glumica plaćena od strane zapadnih imperijalista da glumata “humanitarku” po izbjegličkim kampovima diljem planete. Istovremeno po svaku cijenu želi otuđiti svoju djecu od njihova oca, svog bivšeg supruga!
Ali već joj popustili filer veličine dječje šake u obrazima.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Spirit
2 mjeseci prije

Od nekada dobre mačke, do anoreksičnog živog mrtvaca. Strašno, možda bi za nju trebalo nešto prikupiti…