AMER TIKVEŠA LAŽE: Postoji bošnjački Srđan Aleksić, taj heroj se zove Refik Višća!

Amer Tikveša laže, dakle među pripadnicima Bošnjaka postoji čovjek koji je izložio svoj život i izgubio ga zbog pripadnika druge nacionalnosti. Ako Gariwo ne dodjeli Višći posthumno nagradu, to će značiti da Gariwo potpisuje Tikvešinu krajnje šovinističku izjavu kako među Armijom BIH nije mogao biti pronađen njihov Srđan Aleksić, jer ABIH nije radila što i druge vojske u BIH, pa samim time nije trebalo da pravednici među Bošnjacima brane od ABIH. ABIH jest međutim činila što i druge vojske u BIH. Progonila, ubija i kršila međunarodno pravo ubijajući civile i zarobljenike. Građane BiH.

ABIH je upravo u ovom slučaju neumitno  kršila ženevske konvencije o ratovanju, krenuli su naime streljati zarobljenike. Višća. časni vojnik ABIH koji se ispriječio tome, pokazujući ogromnu građansku hrabrost, spasio im je život da bi svoj izgubio, događaj se zbio prije samog slučaja Aleksić pa je samim time Višća junak BIH o kojem se godinama šuti, dok zarobljeni Srbi, koji su trebali biti streljani i danas sa strahopoštovanjem govore o njemu, dok Tikveša i takvi, tvorci teorije o nevinoj ABIH tvrde da Višća i Višće ne postoje!

Nesumnjivo je da među bošnjačkim narodom i bošnjačkim borcima među stotinama tisuća  njih , osim Višće postoje deseci hrabrih i časnih ljudi koji su se suprotstavili zločinu. No njihova imena do sada se nisu znala. Višća je tek prvo ime koje je isplivalo.
BH javnost , zaslužila je znati, tko su , osim Aleksića, heroji bošnjačkog naroda koji su svoje susjede zaštitili od zločina ABIH i tako obranili čast i obraz bošnjačkom narodu.

Zbog sutrašnjice i zajedničke nam budućnosti, nejasno je zašto Svetlana Broz i Garriwo taj podatak kriju, budući da se time gradi pomirenje  i jača budućnost BIH. Doduše od Brozove nije čuditi jer ta i danas, skupa s Gojerom tvrdi da drug joj Dedo nikakav zločin nije počinio, istovremeno drugima docirajući o potrebi suočavanja sa zločinama predaka. I ta neugledna teta, s tom tezom spavama ko zaklana.

Krijući ta imena, i jačajući Tikvešinu gotovo pa fašističku tezu, da među Bošnjacima takvih nema, jer nije bilo potrebe za tim, umjesto povjerenja, Gariwo je do sada sijao razdor predstavljajući postratno BH društvo kao genocidni okvir u kojem su dva genocidna radila zločin nad trećim potpuno nevinim. Evo mu prilike da ispravi stvari i da konačno sije , za promjenu, i malo mira…

Nije očekivati da će se Tikveša ispričati, ili da će Brozova izletjeti pred javnost i ispričati se za zločine miloga joj pretka no Garriwo , ne čine samo oni, i logično je da netko častan tamo progovori..

 

poskok.info