Published On: Pon, sij 8th, 2018

ALDIN JE MOMČINA KOJA JE DOBRO ODRADILA NOĆ: Djevojka negirala da ju je oteo, izljubili se pred policajcima

Mladić Aldin Šteko (28) koji je rano jutros oteo djevojku inicijala A. F (21) predao se danas policijskoj stanici u Mostaru, potvrdio je za Avaz.ba Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Marić je kazao kako se mladić, ali djevojka koju je oteo zajedno pojavili ispred policijske stanice u popodnevnim satima, gdje je djevojka negirala da ju je Šteko oteo.

“Žrtva je odustala od prijave, mladić je dobio samo prekršajnu prijavu i pušten je na slobodu. Izljubili su se pred policajcima i otišli” kazao nam je Marić.

Podsjećamo, Šteko je u južnom dijelu Mostara, na putu prema Blagaju, automobilom prepriječio put A.F. Potom ju je nasilno izvukao iz njenog i ugurao u svoj automobil. Zatim se odvezao u pravcu Blagaja. U svemu tome pomogao mu je i jedan prijatelj.

Inače, Šteko je krajem prošle sedmice uhićen, ali je pušten na slobodu, iako mu se na teret stavlja niz krađa, pokušaj razbojništva i pucnjava.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>