‘Ako moj sin siluje tvoju kćer, to nije moj problem’: Žena napala i prijetila po plaži zbog kupaćeg

Nokautirat ću te. Što ćeš onda. Hoće li ti video pomoći? Ja imam sina, ti ne. On ne mora buljiti u to, viče žena na snimci. Smeta joj što je druga žena dopustila svojoj 13-godišnjoj kćeri da na plažu dođe u kupaćem?!

Društvenim mrežama ovih se dana opet širi snimka sukoba dvije žene s plaže na nepoznatoj lokaciji.

Snimka je dosad prikupila stotine tisuća pregleda i ljudi ne prestaju komentirati ponašanje jedne od žena..

– Ne dopuštaj svojoj kćeri da pokazuje guzove oko mojeg četverogodišnjeg sina. Ona ima 13 godina. Ne želim da se pokazuje mojem sinu  – povikala je ‘dama’ s plaže na ženu koja je sve snimala. Šokirana žena, pod verbalnim napadom, pokušala je smiriti situaciju:

– Ali ona je na plaži i nosi kupaći kostim – odgovorila joj je mirno.

– Kakva majka dopusti djetetu da pokazuje toliko – nastavila je s napadom ljutita žena

– To je kupaći kostim – ponovila je majka 13-godišnjakinje.

– Ne, to su tangice! – nastavila je ljutita majka četverogodišnjaka.

U razgovor se potom uključila prijateljica ‘napadačice’, koja je pokušala smiriti situaciju. Čak su i neki od posjetitelja s plaže sugerirali ljutitoj ženi da je u krivu, da je kostim sasvim normalan i da se nalaze na plaži. No to ju nije spriječilo u daljnjim napadima. Počela je s prijetnjama.

 

– Misliš da će video pomoći. Ne znaš me, ne znaš gdje živim. Samo ćeš pokazati svima da si usr*** majka koja to dopušta kćeri – vikala je i ljutita žena i odmah dobila odgovor

– Snimam zbog svoje sigurnosti.

– Nokautirat ću te. Što ćeš onda. Hoće li ti video pomoći? Ja imam sina, ti ne. On ne mora buljiti u to. Ako moj sin siluje tvoju kćer kad bude stariji,  to nije moj problem – završava svoju suludi monolog bijesna žena.

 

Njezino ponašanje brojni korisnici interneta odmah su osudili, a neki sumnjaju kako je bila pod utjecajem alkohola…