TAJNA AMIŠA Piju moćni napitak i ne obolijevaju od kancerogenih bolesti

Narod koji živi u skladu s prirodom dodatno se štiti napitkom koji i vi možete pripremiti kod kuće, prenosi Ekspress.hr. 

Od svih naroda na svijetu, Amiši su oni koji najrjeđe obolijevaju od raka, pokazuju statistike. Istraživanje Sveučilišta Ohio analiziralo je način života Amiša i što to tu religioznu skupinu čini jednom od najzdravijih ljudi na Zemlji, osobito ako se uzme u obzir da oni ne koriste lijekove konvencionalne medicine.

Domaći uzgoj hrane i ništa stresaPripadnici ove konzervativne kršćanske grupe u Sjevernoj Americi nose skromnu, staromodnu odjeću i odbacuju modernu tehnologiju, uključujući automobile i telefone.

Osim toga, oni sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva.

Nizak rizik podlijeganja bolestima svakako je rezultat i popriličnog zdravog života koji se temelji na fizičkom radu, uz minimalne stresore modernog doba – poput rokova, mobitela, e-mailova, radnih vikenda i slično.

Djeca su otporna na alergije i autoimune bolestiŠvicarsko je istraživanje otkrilo da su djeca Amiša zdravija od djece odrasle na europskim farmama. Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih također čini zdravijima, no čini se kako im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovito pripremaju i konzumiraju.

Moćan lijek 

Prema stručnjacima, taj napitak svakako doprinosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno te antibakterijsko. Navodno već kroz dva tjedna uzimanja smanjuje razinu kolesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog tlaka te razine šećera.

Sastojci napitka su: 

Češanj češnjaka koji je sitni narezan, komad naribanog svježeg đumbira, jedna žlica svježeg soka od limuna, jedna žlica organskog jabučnog octa i jedna žlica organskog meda uz dodatak pola šalice vode.

Napitak se treba piti ujutro natašte i prije večere.