Srijeda, 29 svibnja, 2024

A KUD SAD? Promovirana 23 nova/e doktora/ice znanosti

Must Read

U sklopu obilježavanja Dana Sveučilišta danas su na Građevinskom fakultetu u Mostaru promovirana 23 doktora znanosti Sveučilišta u Mostaru.
Pozdravljajući prisutne rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović je kazao kako uručenje diplome doktora znanosti označava nagradu za višegodišnji znanstveni rad i odricanja, znanstvene ambicije i postignuća koja proizilaze iz ljubavi za znanjem, za znanstvenom istinom.
“Doktorska diploma nije samo ponos, čast ili dokument kojim se stječu hvale. Biti doktor znanosti znači ponajprije prihvaćanje velike i trajne društvene odgovornosti, prihvaćanje djelovanja i života s odgovornošću u savladavanju i prenošenju znanja i znanstvene istine na svoje suradnike, okruženje u kojem radite, a za dobrobit svoje zemlje, naroda kao i cijelog čovječanstva”, poručio je rektor Majstorović.
U izjavi medijima kazao je kako ga veseli “što svake godine na sveučilištu imaju promociju doktora znanosti što jača naše edukativne kapacitete”.(Fena)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -