Petak, 3 svibnja, 2024

Nerkez Arifhodžić prespavao Urbi et Orbi

Must Read

Nerkez-Arifhodzic-d2-100902Hrvatski veleposlanik u Rimu, kojeg je na tu funkciju imenovao hrvatski član predsjedništva Željko Komšić izazvao je diplomatski skandal u Rimu zakasnivši na Papin Urbi et Orbi. Tradicionalno, na to božićno obraćanje Pape katolicima širom svijeta, dolaze diplomatski predstavnici svih katoličkih zemalja koji vrše diplomatske funkcije u Italiji i Vatikanu. U svečanoj loži, međutim, mjesto BIH bilo je ispražnjeno. Nakon što su talijanski mediji pokucali na vrata hrvatske obitelji Arifhodžić, gospođa Arifhodžić dala je izjavu umjesto supruga Nerkeza: “Sinoć se malo zapilo, jebi ga, došao Avdo, pa sevdah, pa šargija, pa halve, pa malo sudžuke i on se cijelo jutro nije mogao ustati. A pravo da vam kažem mi i nismo znali kad je točno taj Urbi et Orbi, jel u podne il kasnije, nekako mi nismo nikad bili s tim vremenom na ti, kod nas u Bosni obično čuješ kad se zove na klanjanja, a ovde ni zvono pošteno ne čuješ.

Tako da smo mi nenamjerno prespali. Ovom prilikom u Nerkezovo ime i u svoje lično, izvinjavam se svim Hrvatima u BIH, i drugim katolicima i dogodine, ako Bog da, sigurno ćemo prisustvovati, kazala je gospođa Arifhodžić.

Gospodin Arifhodžić dugo godina živio je u zabludi da je Jugosloven. Onda je shvatio da nije, preobratio se početkom devedesetih shvativši da je zapravo Bošnjak. Takav je i otišao u penziju. Onda je doživio više duhovno prosvjetljenje, vratio se iz penzije s osjećajem da je Hrvat te od tada živi revno i pobožno svoj mirni diplomatksi život kao Hrvat. On je pored Kusturice jedan od rijetkih Sarajlija koji je javno priznao svoje nebošnjačko porijeklo. Zbog opasnosti i odmazde Sarajlija i Sandžaklija, kako bi mu osigurao dostojanstven život, Komšić ga je sklonio u Italiju, u BH veleposlanstvo otkada g. Arifhdožić, živi u jednoj vrsti egzila, iako mu ni tamo nije sigurno.

Ovom prilikom obitelji Arifhodžić, Poskok – pokret za društvenu dekontaminaciju, želi Sretan i čestit Božić i da im mali Isus donese još jedan diplomatski mandat!

poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -