Subota, 27 travnja, 2024

“Nova godina i Djeda Mraz su kršćanski praznik”

Must Read

Plakati sa tekstom “Nova godina i Djeda Mraz su kršćanski praznik” pojavili su se na više lokacija u sarajevskom naselju Hrasno.

Ovi plakati polijepljeni su na više mjesta u Ulici Azize Šaćirbegović, a takvi incidenti nisu rijetkost pred novogodišnje praznike u Sarajevu, kada pojedinci pokušavaju da unesu nemir među građane, navodi portal “Klix”.

Već nekoliko godina, kako se navodi, traje pritisak na građane Sarajeva, koji u Djeda Božičnjaku vide lijepu građansku tradiciju, potpuno odvojenu od religije.

Djeda Božičnjak se uporno pokušava povezati sa religijom i prikazati kao dio krščanske kulture, a za veliki broj građana Sarajeva, a i BiH, Djeda Božičnjak je veseli starac sa bradom koji djeci donosi novogodišnje poklone i uljepšava im praznike.

vecernji.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -