Srijeda, 8 svibnja, 2024

Proračun za 2012. usvojen dvotrećinskom većinom, i bez SDA

Must Read

Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) podržao je na današnjoj sjednici Prijedlog zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza BiH za 2012. godinu čiji je predlagač Predsjedništvo BiH.

Za predloženi proračun glasao je 31 zastupnik, osam ih je bilo protiv, a jedan suzdržan.

Protiv proračuna glasali su zastupnici SDA i Stranke za BiH, dok je suzdržan bio zastupnik DNZ-a.

Prije glasanja o predloženom proračunu, zastupnici su se izjašnjavali i o uloženim amandmanima te podržali četiri amandmana.

Prijedlogom zakona o proračunu institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2012. godinu Proračun je utvrđen u iznosu od 1.394.928.000 KM, od čega je za financiranje institucija BiH predviđeno 950.000.000 KM, a za otplatu vanjskog duga BiH 444.928.000 KM.

Usvojen je i zaključak koji je predložio zastupnik Mirza Kušljugić, a kojim se zadužuje Vijeće ministara BiH da iznađe mogućnost lociranja iznosa od 200.000 KM za poziciju “Programi za pripremu projekata i potencijalnih kandidata za sredstva iz fonda EU-FP7”. (Fena)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -