Ponedjeljak, 28 listopada, 2024

Nikšić i Kraljević o sanaciji Jablanice: Hitne mjere za oporavak nakon katastrofe

Vrlo
- Advertisement -

Premijer Federacije BiH, Nermin Nikšić, sastao se danas s načelnikom Općine Jablanica, Damirom Šabanovićem, u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, gdje su razgovarali o trenutnoj situaciji u Jablanici nakon prirodne katastrofe koja je prouzročila veliku materijalnu štetu i odnijela brojne ljudske živote.

Sastanku su se nakon sjednice Federalnog stožera civilne zaštite priključili dopremijer i zapovjednik stožera Toni Kraljević te direktor Federalne uprave civilne zaštite Aldin Brašnjić.

Načelnik Šabanović detaljno je izložio prioritetne mjere i potrebe koje su trenutno neophodne za oporavak Jablanice. Zaključeno je da će sanacija zahtijevati aktivnu suradnju svih razina vlasti u BiH.

Vlada Federacije BiH obećala je da će, u suradnji s lokalnim i višim instancama, osigurati potrebnu podršku kako bi se sanacija materijalne štete ubrzala i okončala u najkraćem mogućem roku.

Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću najavio je da će se aktivnosti intenzivno nastaviti, uz neophodnu podršku viših razina vlasti kako bi Jablanica što prije krenula putem oporavka.

- Advertisement -

5 KOMENTARI

guest

5 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Dokumentarac Matta Walsha ‘Jesam li rasist?’ dosegnuo rekordnu zaradu unatoč ignoriranju ‘mainstream’ platformi

"Matt Walshov dokumentarac 'Jesam li rasist?' ostvaruje rekordnu zaradu unatoč ignoriranju mainstream medija" Dokumentarni film konzervativnog komentatora Matta Walsha, "Jesam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -