Srijeda, 16 listopada, 2024

BOL DO NEBA I DALJE: Dino Begić koji je izgubio trudnu suprugu grcao u suzama

Vrlo

Danas su ispraćeni ljudi, život zaustavljen na pragu beskonačnog. Ispraćena je Ajla, žena koja je tog kobnog dana samo tražila zaklon za svoju kćerku, sklanjajući je u garažu, vjerujući da će pronaći spas od vode koja je nosila sve pred sobom. Ali sudbina nije imala milosti. Ajlu je usmrtilo deblo, surovo i bezdušno, dok je pokušavala zaštititi ono najvrijednije što je imala – život koji je stvorila.

Ostala je Dalal, malena djevojčica koja će zauvijek nositi uspomenu na majku. Ostao je Dino, čovjek koji je danas grcao u suzama, gledajući kako nestaje sve što je volio. A bol je nepodnošljiva. Kako da razumiješ? Kako da objasniš smrt žene koja je pod srcem nosila novi život? U sedmom mjesecu trudnoće, Ajla je imala još toliko planova, toliko snova za obitelj koju je gradila s Dinom.

Nema riječi koje mogu obuhvatiti ovu tugu. Nema načina da se ispravi nepravda koju je ovaj svijet nanio ovom čovjeku, ovoj obitelji. Ostaje samo tišina, ona strašna tišina koja dolazi nakon svega, kada suze presuše, a bol postane dio tebe. Dino je danas plakao, jer kako ne bi? Jer danas je izgubio ne samo ženu, nego i dijete koje nikada neće stići.

ezanki l poskok.info

- Advertisement -

1 KOMENTAR

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Reakcija
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zlatan i Carroll: Kad repovi vode bitke, a ego traži pažnju

Zlatan Ibrahimović – čovjek koji je, kažu, igrao za najveće klubove svijeta: Milan, Juventus, Inter, Ajax, PSG, Barcelonu, Manchester...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -