Srijeda, 16 listopada, 2024

Bulj o Vučićevom posjetu: Pozvali ste četnika u naš Dubrovnik

Vrlo

Plenković je pozvao četnika u Dubrovnik, komentar je sinjskog gradonačelnika i kandidata za predsjednika RH Mire Bulja na dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na summit o Ukrajini.

Gdje su braniteljske udruge, gdje su moji suborci?! Plenković i njegovi anacionalni pajdaši iz HDZ-a uz potporu DP-a su pozvali četnika u naš Dubrovnik. U naš Dubrovnik kojeg je politika koju je Vučić podržavao i od koje još nije odustao držala u opsadi i razarala.

I danas iz našeg Dubrovnika taj nerehabilitirani četnik bez brade kao gost našeg premijera i Vlade izjavljuje da on na “događanja” iz 1991. gleda 100 posto drugačije! Kakvo poniženje i sramota. Vrijeme je za jasnu i čvrstu nacionalnu politiku i postavljanje Vučićeve Srbije gdje joj je mjesto, napisao je Bulj na službenoj stranici.

Podsjetimo, u Dubrovniku je održan treći summit na temu Ukrajine, a premijer RH Andrej Plenković potpisao je tom prilikom i ugovor o suradnji s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. Summitu su prisustvovali brojni dužnosnici iz zemalja regije, ali ne i predsjednik RH Zoran Milanović koji nije dobio pozivnicu.

Bulj je Vučiću 2018. godine kada je dolazio u Zagreb dobacio: Kad ćeš u hrvatsku Glinu? , a naglasio je kako bi mu ponovio isto pitanje da je i sam bio u Dubrovniku.

- Advertisement -

8 KOMENTARI

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zlatan i Carroll: Kad repovi vode bitke, a ego traži pažnju

Zlatan Ibrahimović – čovjek koji je, kažu, igrao za najveće klubove svijeta: Milan, Juventus, Inter, Ajax, PSG, Barcelonu, Manchester...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -