Srijeda, 16 listopada, 2024

Pritvor predložen za Armina Ćuluma i još četiri osobe uhićene u akciji “Geko”

Vrlo

Tužiteljstvo BiH zatražilo je pritvor od mjesec dana za Armina Ćuluma (1973), Alena Leona Ćuluma (2000), Justina Dargela (1990), Danila Željka Katanića (2002) i Endrine Tankošić (1995), koji su uhićeni u velikoj policijskoj akciji “Geko”. Osumnjičeni su za organizirani kriminal, međunarodnu trgovinu ljudima, međunarodno navođenje na prostituciju i pranje novca, stoji u priopćenju Tužiteljstva BiH.

Armin Ćulum je označen kao vođa međunarodne kriminalne organizacije koja je organizirala ilegalnu prostituciju, uključujući maloljetne djevojke, na području Bosne i Hercegovine i zapadne Europe. Uhićen je u Ljubuškom zajedno s ostalim članovima grupe tijekom akcije koju je FUP provodio godinama.

Pritvor je predložen kako bi se osiguralo neometano vođenje istrage o ovom ozbiljnom kriminalnom djelu koje uključuje maloljetne žrtve i transnacionalne aktivnosti.

- Advertisement -
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Schmidt je doista uvrijedio mnoge narode poredbom Mladića i Alije: Čini se da je Alija je doista bio daleko veći zločinac. Evo i zašto…

Semir Hambo u svom članku kritički analizira izjave visokog predstavnika u BiH, Christiana Schmidta, fokusirajući se na njegovu nedavnu...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -