Četvrtak, 26 rujna, 2024

Početak formiranja centra za djecu genijalce

Vrlo

U Širokom Brijegu, u zgradi Vlade Županije zapadnohercegovačke, potpisan je dokument koji se zove Memorandum o suradnji s Europskim talent centrom iz Varaždinske županije.

Što to znači?

  1. Suradnja za darovitu djecu: Ovaj memorandum je rezultat zajedničkog rada između ministarstva obrazovanja u ŽZH i Varaždinske županije, koja je poznata po svom talent centru. Taj centar pomaže prepoznati i razvijati darovitu i motiviranu djecu.
  2. Početak centara izvrsnosti: Potpisivanjem ovog dokumenta, Županija zapadnohercegovačka službeno počinje formirati svoje centre izvrsnosti, koji će se fokusirati na rad s talentiranom djecom.
  3. Učenje iz iskustva: Varaždinska županija ima već razvijen sustav za rad s darovitom djecom, i njihovo znanje će pomoći ŽZH u postavljanju vlastitih centara.
  4. Sustavan pristup: Ova suradnja jamči da će proces biti kvalitetan i dobro organiziran, uz podršku stručnjaka koji već imaju iskustva u tom području.

Ukratko, cilj je pomoći darovitoj djeci u Županiji zapadnohercegovačkoj da se razvijaju i ostvaruju svoj potencijal, koristeći znanje i iskustvo Varaždinske županije.

- Advertisement -

5 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Papa u Luksemburgu: Pomozite zemljama u razvoju i imajte više djece

Papa Franjo pozvao je u četvrtak čelnike Luksemburga, malene nacije razvijenog gospodarstva i s najvećim brojem milijunaša po stanovniku...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -