Petak, 20 rujna, 2024

Zračna luka Mostar po prvi put u povijesti postaje baza jednog avioprijevoznika

Vrlo

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić najavio je kako će Zračna luka Mostar po prvi put u povijesti postati baza jednog avioprijevoznika, čime će se otvoriti nove mogućnosti za razvoj grada, gospodarstva i turizma.

“Ova značajna prekretnica osigurat će daljnji razvoj zračne povezanosti Mostara s Europom i svijetom, potičući gospodarstvo, turizam i otvaranje novih radnih mjesta,” istaknuo je gradonačelnik Kordić na svom Facebook profilu.

Ovaj korak, prema riječima gradonačelnika, predstavlja dio šire strategije Grada Mostara, koji nastavlja ulagati u projekte modernizacije i otvaranja prema Europi. Uspostava baze avioprijevoznika donijet će nove poslovne prilike i doprinijeti jačanju turističke infrastrukture grada.

Gradonačelnik Kordić naglasio je kako ovaj projekt otvara perspektivu za daljnji rast i napredak Mostara te jačanje njegove međunarodne vidljivosti./HMS/

- Advertisement -

2 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Što smo naučili o špijuniranju na društvenim mrežama?

 Naši digitalni životi postali su prava zlatna žila za tehnološke divove. Izvješće Savezne komisije za trgovinu (FTC) otkriva mračnu...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -