Četvrtak, 19 rujna, 2024

Gastronomski dani u Grudama privukli veliki broj posjetitelja

Vrlo

U Grudama je održana finalna večer Gastronomskih dana, koja je privukla mnoge posjetitelje željne vrhunskih kulinarskih doživljaja.

Posjetitelji su mogli uživati u raznim delicijama koje su pripremili talentirani kuhari iz cijele regije. Večer je obilježilo natjecanje “321 Kuhaj”, gdje je ekipa Kelneri odnijela pobjedu. Drugo mjesto pripalo je ekipi Inox Barbarić, dok je treće mjesto zauzela ekipa 3+1 Gratis Team. Posebno priznanje za najmlađeg kuhara dobio je Ivan Mikulić.

https://youtu.be/HziIWwN6b8o

 

Suci natjecanja “321 Kuhaj” bili su Ivana Soldo, poznata sudionica Masterchefa, i Luka Kraljević, profesionalni kuhar. Njihova stručnost osigurala je pravičnost u ocjenjivanju. Za zabavni dio večeri pobrinuli su se klapa Grga i tamburaški sastav Stari Fenjer, oduševivši publiku svojim nastupima. Dodatno uzbuđenje donijela je bogata tombola. Ova večer ponovno je istaknula važnost Gastronomskih dana u Grudama, te posvećenost sudionika u pružanju nezaboravnog iskustva posjetiteljima.

 

 

- Advertisement -

2 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -