Srijeda, 18 rujna, 2024

Novi dokazi koji ruše mit o Srebrenici: Borci ABiH stradali u Potočarima prije 1995.

Vrlo

BRATUNAC – U dokumentu, čiju kopiju posjeduje Srna, više od 130 Muslimana identificirano je kao osobe sa spiska haške vještakinje Helge Brunborg, kojim je tužiteljstvo optužilo Srbe za navodni genocid u Srebrenici, dok se ta ista imena nalaze i u bazi podataka članova tzv Armije BiH koji su poginuli ili nestali prije srpnja 1995

Ovaj dokument je još jedan u nizu dokaza da je, kako navodi Srna, priča o Srebrenici mit i farsa Bošnjaka i dijela međunarodne zajednice.

Prvi na listi je Avdo Ademović, rođen 1968. godine, za čiji datum smrti je na Brunborgovoj listi naveden 12. juli 1995. godine – dok je na listi tzv. Armije BiH kao datum smrti navode 1. kolovoza 1993. godine.

Posljednji na toj listi je Sead Mustafić, rođen 1962. godine – za kojeg Brunborgova lista navodi datum smrti 11. srpnja, dok je na listi tzv. ABiH je naveo da je poginuo 12.04.1995.

Za svih 137 osoba s popisa tzv ABiH je navela datum smrti u periodu od 1992. do juna 1995. godine. Kako dalje prenosi Srna, na dokumentu, sa pečatom Haškog tribunala, piše da se radi o autentičnoj kopiji dokumenta Haškog tužiteljstva. . Datum – travanj 2018.

Predsjednik Skupštine Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Branimir Kojić rekao je Srni da je ovaj spisak osoba kojim Tužiteljstvo BiH optužuje Srbe u predmetu “Josipović i ostali” dokaz da poginuli u Potočarima ukopani su i u mnogim prije srpnja 1995. godine

Poručio je da dok muslimani u BiH sami sebi ne priznaju da su počinili prevaru u vezi sa Srebrenicom, Srbi će iznositi dokaze da je priča o genocidu podvala, laž i nešto što ne ide na ruku onima koji to žele. da od sebe naprave žrtve.

– Zbog toga je svakim danom sve veći strah od potpunog rušenja srebreničkog mita, a napada se sve što je srpsko, vlast i rukovodstvo i Srbije i Srba, što jasno pokazuje da je strah prevladao i da će se istina uskoro saznati – istaknuo je Kojić, dodajući da bošnjačkoj strani neće pomoći ni “krnje rezolucije”, ni zapadne diplomate, ni veleposlanstva, jer je istina samo jedna i neumoljiva.

- Advertisement -

50 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

50 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Obljetnica pokušaja oslobođenja Mostara od strane patriotskog Hamasa: Teroristi domorodci Hrvati ipak nisu iseljeni

Mostar – Dana 18. rujna slavimo nesvakidašnju obljetnicu – pokušaj osvajanja Mostara od strane patriotskog pokreta Hamasa koji je...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -