Petak, 18 listopada, 2024

KONAČNO ĆE “METKE” SLATI DRUGIMA: Suljagić izaslanstvu EU poručio da će “pakao platiti” za odlazak u Bratunac

Vrlo
BANJALUKA – Direktor Memorijalnog centra u Potočarima Emir Suljagić poručio je Delegaciji EU u BiH da će “platiti pakao” što su njihovi predstavnici danas na groblju u Bratuncu odali počast ubijenim Srbima iz Podrinja.

Suljagić je na mreži “X” napisao da je “šokiran, potpuno šokiran” činjenicom da je Delegacija EU iskazala poštovanje prema, kako tvrdi, srpskim vojnicima.

Na ovakve poruke reagirao je Branimir Kojić, predsjednik Skupštine Republičke organizacije obitelji zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, koji je rekao da Emir Suljagić pokazuje bahatost jer vrijeđa i prijeti svima koji se klanjaju srpskim žrtvama, pokazujući da mrzi sve srpsko.

“Zar misli da se nitko ne treba pokloniti žrtvama poput braće Dimitrijević, Vladimira Gajića, sestara Matić i brojne druge djece, a njih je ukupno 72”, upitao je Kojić.

Upitao je Suljagića i zašto se niko ne smije pokloniti pred križem za pokoj duše njegovog oca, ali treba pred nišanom Emirovog oca?

“Tvoj je bio civil? A moj je bio vojnik i branio je majku i oca, a gdje su tvoji poginuli? Zašto misliš da su kosti tvog oca vrednije od oca?”, pita Kojić.

Kojić je u izjavi Srni ocijenio da ovakvim nastupom Suljagić samo pokazuje nervozu, bahatost i drskost.

Nakon što je švedskom veleposlaniku zabranio ulazak u kompleks, sada ide korak dalje i prijeti da će netko zažaliti što je posjetio groblje ubijenih Srba, kazao je Kojić.

Kojić je naglasio da obitelji koje zastupa javno pitaju Suljagića što je on umislio!

Prema njegovim riječima, dosta je Suljagićevog bezobrazluka, ali i onih koji mu dopuštaju da priča na ovakav način.

“Smeta vam zastava Boračke organizacije, ali vama ne smetaju sve one zastave koje su se vijorile u Potočarima 11. jula, niti sve te uniforme… Nisu ni svi civili pokopani u Potočarima, prije svega ni vaš otac. , a o ostalima ćemo uskoro”, rekao je Kojić.

Napomenuo je da obitelji srpskih žrtava imaju primjedbu zašto isti veleposlanici koji su danas bili u Bratuncu nisu došli 6. srpnja i time pokazali da istinski poštuju sve žrtve.

“Zašto nam bježe u susret, a nije im problem otići u Potočare? Možda bi i mi trebali prijetiti i razgovarati kao Suljagić da nas čuju?”, istaknuo je Kojić.

Kazao je da su i danas mogli sjesti sa porodicama zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila da im objasne gdje su i kako ubijeni svi oni ljudi čije su fotografije vidjeli kraj puta kada su išli u Potočare

- Advertisement -

130 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

130 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -