Četvrtak, 26 rujna, 2024

GLUPOST: Srpski tabloid tvrdi da pjesma “Lijepa li si” obiluje ustaškim simbolima. Laž…

Vrlo

TELEGRAF, jedan od najžućih medija u Srbiji, na dan odlučujuće utakmice Hrvatske i Italije u zadnjem kolu skupine Eura na prvom mjestu sportske rubrike donosi tekst pod naslovom “Skandal! Hrvati dostavili UEFA-i popis pjesama za meč s Italijom, a na listi je jedna s ustaškim simbolima”, ispod kojeg piše:

“Hrvatski navijači u Njemačkoj su podigli atmosferu na Europskom prvenstvu. Međutim, dogodio se i jedan skandal. HNS je dostavio UEFA-i popis pjesama koje bi se puštale prije utakmice s Italijom. Prethodno, pred utakmice protiv Španjolske i Albanije, navijači su se zagrijavali uz nove himne kao što su Najbolja kad je najteže i Srce vatreno Zaprešić Boysa.

Ostale pjesme koje su se puštale na stadionu uključivale su hitove domaćih izvođača Miše Kovača, Doris Dragović, Prljavog kazališta, Colonije, Magazina, Tomislava Ivčića i Dalmatina. Ono što je zapravo izazvalo skandal je što su Hrvati dostavili spisak pjesama za Italiju, a na njemu se nalazi pjesma Marka Perkovića Thompsona Lijepa li si, koja ima provokacija i ustaških simbola”, pišu Srbi.

- Advertisement -

76 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

76 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Meditacija nije ono što mislite. Radi se doslovce o teretani za mozak…

Kada čujete da netko meditira svakodnevno, pomislite: "Evo ga, još jedan što diše dublje od prosjeka."Ali što ako vam...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -