Petak, 18 listopada, 2024

SCHMIDTOV SUGRAĐANIN: Mehmet trudnoj supruzi pucao u glavu, pa u frizerskom salonu ranio još troje ljudi

Vrlo

Četiri osobe su danas ranjene u pucnjavi u Hagenu, u zapadnoj Njemačkoj, a osumnjičeni počinitelj je u bijegu, priopćila je policija.

Prema dostupnim informacijama, bjegunac je 34-godišnji Mehmet Ö. koji je trudnoj supruzi pucao u glavu. Doktori joj se bore za život, javlja Fenix Magazin.

Nakon što je pucao u njihovom zajedničkom stanu, počinitelj je otrčao na 7. kat i u zaključana vrata stana ispalio do šest hitaca.

Muškarac je zatim sjeo u svoj Mercedes i odvezao se do dva kilometra udaljenog frizerskog salona. Tamo je hicima ranio još troje ljudi.

Rođak počinitelja rekao je za medije: “Bio sam šokiran kada sam čuo šta se dogodilo. A ne mogu ni objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran. On i supruga imaju četvero djece.”

Potraga za odbjeglim počiniteljem se nastavlja. Dronovi su u zraku, pretražuju se obližnje šume. Specijalne jedinice iz cijele Sjeverne Rajne-Vestfalije su na putu, uključujući policijske helikoptere i pse tragače.

Svjedok je rekao: “Vidio sam počinitelja kad je s torbom otišao do svog Mercedesa na parkiralištu Nettoa. Tada je ugledao policiju i utrčao u šumu koja graniči s parkiralištem. Dva policajca su mu vikala da stane, ali je on pobjegao u šumu.”

– Situacija je dinamična – rekao je glasnogovornik policije i zamolio stanovništvo da zasad izbjegava to područje./HMS/

- Advertisement -

13 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

13 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Jurčić o Mamiću: Zašto nikad ne dam govoriti loše o njemu

Hrvatski stručnjak Kruno Jurčić, trenutno trener egipatskog Pyramidsa, otvoreno je govorio o svom radu u Dinamu i odnosu sa...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -