Srijeda, 23 listopada, 2024

DŽIHAD DIPLOMACIJA: Šta radi Židov kojeg su u Ameriku delegirali radikalni Komšićevi muslimani Bosne? Obilazi Turke…

Vrlo

Ambasador BiH u Sjedinjenim Državama Sven Alkalaj, imenovan u Komšićevoj kvoti (kvota oteta Hrvatima) posjetio je ambasadora Republike Turske Hasana Murata Mercana.

Komšić je politička volja radikalnog dijela BH muslimana. To su oni koji na Komšićevim skupovima prijete nabijanjem na spolovilo hrvatskoj predsjednici i nabijanjem na kolac Dragnu Čoviću. Potom tom istom Komšiću Plenkovićev MVP osigurava VIP prolaz kroz Hrvatsku. Policajci, mnoštvo njih su djeca pobijenih Hrvata Vareša i Kraljeve Sutjeske, dočekuju smeće na granici te smeće ispraćaju kad napušta Hrvatsku. Umjesto da se smeće proglasilo persono non grata pa da Aleksandar Depra Stanković isto to smeće može interviewirati u Pečuhu ili u Kalesiji tek.

 

U prijateljskom i srdačnom razgovoru, radikalni Alkalaj je izrazio uvjerenje za nastavak tradicionalno dobrih diplomatskih odnosa koji su važni za dalje unapređenje saradnje BiH sa Republikom Turskom. Usred Amerike radikalni diplomat radikalnog predsjednika našao si je slobodno vremena, lobirati ne samo kod Amerikanaca nego i kod Turaka i informirati ih o trenutnom stanju u BIH. A stanje u BIH je kako znamo teško dok god postoji Ustav koji omogućuje Srbima da biraju svoje predstavnike i da im se ne nameće Komšić. To se svakako mora popraviti a naši partneri Genocidna Čemerika , zemlja koja je pobila Indijance i genocidna Turska,  Zemlja koja je pobila Asirce, Kurde, narode Balkana, Armence, u tome će nam pomoći,

Konstatovali su da postoji obostrani interes za brže jačanje saradnje u oblasti ekonomije, trgovine, turizma, saobraćaja i u drugim oblastima.

Alkalaj je upoznao turskog ambasadora i sa aktuelnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini, zahvalio se na gostoprimstvu i ponovio spremnost za produbljivanje dobrih veza BiH sa Turskom.

U svakom slučaju moramo istaknuti ponos da se veleposlanici iz drugih nacionalnih kvota, posebno Židovi,  uvijek šalju u diplomaciju u hrvatskoj kvoti. Bošnjaluku je valjda uvreda da u muslimanskoj kvoti ode jedan Židov u svijet. Zato je važno da bošnjakizam nadzire hrvatsko ustavno pravo u BIH i na taj način preko njega stvara multietničku sliku BIH. Barem prividno.

Jer Alkalaj je Židov u mjeri u kojoj je i Komšić Hrvat.

- Advertisement -

28 KOMENTARI

guest

28 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

I HERCEGOVINA IMA SVOG ISIL RATNIKA: Vildan Ključo za desetljeće ratovanja u Siriju dobio tri godine zatvora

Državni sud potvrdio je prvostupanjsku presudu kojom je Vildan Ključo osuđen na tri godine zatvora za protuzakonito formiranje i...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -