Subota, 21 rujna, 2024

Stranke u FBIH su dužne prihvatiti nametanja OHR-a ili će ići pod sankcije no narod nije, narod Schmidt ne može sankcionirati

Vrlo

Nametne li Schmidt ponovnono polovične izmjene Izbornog zakona, na način da muslimanima ostavi pravo da biraju dva člana Predsjedništva nitko od Hrvata nije dužan to poštovati i ima pravo potpuno bojkotirati izbore pa čak i ići u masovne građanske prosvjede, tijelom blokirati prilaz biralištima, te na taj način pokazati građanski neposluh prema tiraniji zapadne okultne oligarhije u BIH.

OHR naprosto ne može sankcionirati narod. Krenu li Srbi skupa s nama u bojkot nametnutih izbora, neće biti moguće proglasiti nove vlade i OHR će konačno morati napustiti našu zemlju.

Podsjetimo zašto se Schmidt pravi glup.

Željko Komšić je 4 puta nametnut nasiljem, ne preglasavnjem, nego nasiljem i uz propagandu mržnje prema našem narodu. Sam taj proces je antidaytonski i ne vodi pomirenju. Samo zbog njegove političke retorike i džihadista na njegovim skupovima, te prijetnji silovanjem i nabijanjem na kolac, morao je biti zabranjen politički rad tom nekažnjenom vojniku džihada, koji je 1994 slabio vojnu moć Federacije zarobviši suborce.

U Ustavu jasno stoji da je BIH predstavnička demokracija a ne Monty Dayton show. Ustav jasno nadređuje ulogu hrvatskog kluba Doma naroda hrvatskom članu Predsjedništva. Jasno je da hrvatski član Predsjedništva ne mora biti etnički Hrvat, sam Komšić to ionako nije, ali mora imati privolu hrvatskog kluba Doma naroda za svoj rad.

Schmidt je dužan rastumačiti javnosti da Komšić može biti smijenjen aklamacijom hrvatskog kluba Doma naroda koji bi mu uskratom suradnje praktički dokinuo mandat. Pa je samim time svako buduće nametanje bespredmetno.

Dokaz da je to tako i da Komšić jako dobro razumije da je impeachment ugrađen u ustav jeste činjenica da taj najveći alkos među muslim političarima i najveći muslim među alkosima nikada nije niti pokušao istaknuti nacionalni veto.

Zašto? Jer bi dobio odgovor od hrvatskog kluba Doma naroda da odgovora nema jer on za njih nije predsjednik. A ako bi Dom naroda odbio odgovoriti na njegov veto, to bi značio kraj njegovog mandata jer bi ga Ustavni sud isti tren smijenio.

Schmidt jako dobro zna što je srž problematike, i u slučaju Sejdić i Finzi i Pilav i svaki drugi. Radi se o nepotrebnim presudama ako se Dayton shvati kao ustav predstavničke demokracije.

OHR će se ovaj put, nametne li nelogična rješenja susresti i s hrvatskim buntom.

Hrvatski političari su možda pod kontrolom EU i NATO-a. Hrvatski narod nije.

- Advertisement -

46 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

46 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Što smo naučili o špijuniranju na društvenim mrežama?

 Naši digitalni životi postali su prava zlatna žila za tehnološke divove. Izvješće Savezne komisije za trgovinu (FTC) otkriva mračnu...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -