Petak, 18 listopada, 2024

Kemijska ozljeda jednjaka – Potvrđen slučaj trovanja sokovima u Hrvatskoj

Vrlo

Ime brenda zasad nisu naveli budući da još uvijek nije potvrđeno da je konzumacija pića tog brenda prethodila trovanju.

Potvrđen je jedan slučaj trovanja nakon što su se društvenim mrežama proširile poruke u kojima se građane u Hrvatskoj upozorava da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend jer uzrokuju spržene jednjake i želuce, prenosi Index.

Ime brenda zasad nisu naveli budući da još uvijek nije potvrđeno da je konzumacija pića tog brenda prethodila trovanju.

U KBC-u Rijeka su sada potvrdili jedan slučaj trovanja.

“U KBC-u Rijeka je zaprimljena na bolnički odjel jedna osoba pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka. Njezino medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci”, poručili su.

Dodali su kako su “odmah tijekom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko-goranskoj”.

Slučaj su potvrdili i iz riječke policije.

“Policijska uprava primorsko-goranska 4. studenoga ove godine zaprimila je dojavu da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke te je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja odgovarajuće liječničke pomoći”, kažu iz PU primorsko goranske.

Dodaju kako su policijski službenici tijekom dosadašnjeg postupanja obavili očevid, izuzeli određene predmete te obavili razgovore s više osoba.

“Napominjemo da osim ovog te jednog događaja iz prethodnog razdoblja, policiji do sada nisu prijavljeni drugi slični događaji”, objavila je policija.

- Advertisement -
guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -